Witam
Mam podobny problem, wymienił bym ten czujnik lecz niestety nie wiem gdzie on się znajduje. POMOCY bo zaczyna mnie już denerwować wskazówka cały czasc na pozycji 0
Dziwne wskazania temperatury silnika
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
dzięki wielkie
jutro biorę się za wymianę, po wszystkim dam znać jak mi poszło
[ Dodano: 01 Lut 2009 08:31 ]
Witam po długiej przerwie
nawiązując do tematu, zdecydowłem się wymienić termostat i czujnik temperatury i to też zrobiłem, w sumie uporałem się ze wszystkim w godzinę, koszt na zamiennikach firmy topran to 60zł plus płyn który też zdecydowałem się wyminić. Efekt taki jak oczekiwałem wskaźnik działa a nawet autko się trochę szybciej nagrzewa (pomimo tego że wymieniany termostat był sprawny). Polecam wszystkim taki zabieg naprawdę to wspaniałe uczucie jak się patrzy na wskaźnik temperatury a on trzyma cały czas 90 stopni zamiast wariować.
Pozdrawiam
jutro biorę się za wymianę, po wszystkim dam znać jak mi poszło
[ Dodano: 01 Lut 2009 08:31 ]
Witam po długiej przerwie
nawiązując do tematu, zdecydowłem się wymienić termostat i czujnik temperatury i to też zrobiłem, w sumie uporałem się ze wszystkim w godzinę, koszt na zamiennikach firmy topran to 60zł plus płyn który też zdecydowałem się wyminić. Efekt taki jak oczekiwałem wskaźnik działa a nawet autko się trochę szybciej nagrzewa (pomimo tego że wymieniany termostat był sprawny). Polecam wszystkim taki zabieg naprawdę to wspaniałe uczucie jak się patrzy na wskaźnik temperatury a on trzyma cały czas 90 stopni zamiast wariować.
Pozdrawiam