Naprowadźcie na usterkę 1.9 TDI 115 KM z Forda Galaxy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Naprowadźcie na usterkę 1.9 TDI 115 KM z Forda Galaxy
Witam wszystkich. Z gory przepraszam za niedokładny opis silnika ale jestem w tym temacie zielony.
A więc tak, auto jest mojego taty takie jak w temacie.
Zaczęła się dziać dziwna rzecz - auto wczoraj nie paliło na jednym cylindrze, potem zaczęło. Dziś znowu nie pali na jednym. (tak przynajmniej to wygląda).
Żadna kontrolka nie świeci się ani komputer nic nie wyświetla. Podejrzewamy pompowtrysk.
Poradźcie co dalej z tym robić.
Jeśli kotś jest z Zielonej Góry może poleci jakiś warsztat.
Dzięki wielkie za szybkie rady
A więc tak, auto jest mojego taty takie jak w temacie.
Zaczęła się dziać dziwna rzecz - auto wczoraj nie paliło na jednym cylindrze, potem zaczęło. Dziś znowu nie pali na jednym. (tak przynajmniej to wygląda).
Żadna kontrolka nie świeci się ani komputer nic nie wyświetla. Podejrzewamy pompowtrysk.
Poradźcie co dalej z tym robić.
Jeśli kotś jest z Zielonej Góry może poleci jakiś warsztat.
Dzięki wielkie za szybkie rady
- Turbonalepa
- Ma gadane
- Kontakt:
- Turbonalepa
- Ma gadane
- Kontakt:
- Turbonalepa
- Ma gadane
- Kontakt:
Nie chciałbym nikogo osądzać ani obrażać, ale wydaje mi się, że autor postu zarejestrował się tylko dlatego, że miał problem i w momencie gdy sobie z nim poradził już niestety tutaj nie zajży - do następnej awarii. Szkoda...
Czyszczenie nastawników, czyszczenie turbin VNT, diagnoza VAG, ustawienie kąta wtrysku, korekta liczników, itp. itd.:
Turbonalepa - tel. 602859936, GG 1549145
Turbonalepa - tel. 602859936, GG 1549145