1.6 GTD
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
1.6 GTD
Witam wszystkich.jestem tu nowy na forum,zreszta jetem na pierwszym forum w życiu
nie wiem nawet czy pisze w odpowiednim miejscu odpowiedni temat ,wiec z góry prosze o wybaczenie
przejde teraz do tematu,a mianowicie:
jestem posiadaczem golfa II o silniku 1.6 GTD
i mam z nim problemy.głowny problem dotyczy wspomagania tj.pompy wspomagania do tego modelu oraz kółka od pompy wody,pompa od wspomagania mi siadła i puszcza i to zdrowo,natomiast kółko od pompy wody jest tak wyrobione ,ze ledwo trzyma.
nie mam pojecia gdzie tego szukac!!!!!:(
mechanicy rozkładaja rece i mowia ze do tego modelu nie ma i bardzo ciezko jest dostac.
czy mógłby mi ktoś pomóc?
nie wiem nawet czy pisze w odpowiednim miejscu odpowiedni temat ,wiec z góry prosze o wybaczenie
przejde teraz do tematu,a mianowicie:
jestem posiadaczem golfa II o silniku 1.6 GTD
i mam z nim problemy.głowny problem dotyczy wspomagania tj.pompy wspomagania do tego modelu oraz kółka od pompy wody,pompa od wspomagania mi siadła i puszcza i to zdrowo,natomiast kółko od pompy wody jest tak wyrobione ,ze ledwo trzyma.
nie mam pojecia gdzie tego szukac!!!!!:(
mechanicy rozkładaja rece i mowia ze do tego modelu nie ma i bardzo ciezko jest dostac.
czy mógłby mi ktoś pomóc?
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=3379978#3379978
- skibszczok
- Użytkownik
- Kontakt:
to jest awykonalne dzis sie dowiedzialem ,ze ktos wsadzil tam jakis wynalazek.to jakas pompa wspomagania ze starej audiczki.nie wiem jak ma wygladac pompa do gtd
nikt nie wie...............
nie wiem czy jak zamontuje taka jak teraz jest to czy nie posypie sie znowu
nikt nie wie...............
nie wiem czy jak zamontuje taka jak teraz jest to czy nie posypie sie znowu
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=3379978#3379978
- lortprodisz
- Nowicjusz
- Kontakt: