AXR 2005 a 2001, jakieś różnice?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
AXR 2005 a 2001, jakieś różnice?
Witam.
Czy są jakieś znaczące różnice pomiędzy silnikiem 1.9 AXR z roku 2005, a tym z 2001?
Czy nie będzie problemu z wymianą starego na nowy?
Czy są jakieś znaczące różnice pomiędzy silnikiem 1.9 AXR z roku 2005, a tym z 2001?
Czy nie będzie problemu z wymianą starego na nowy?
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Widzisz, wymieniam silnik, bo muszę, a nie dlatego, że chcę.
Remont poszczególnych części to koszt w zasadzie taki sam jak tego nowszego kompletnego wraz ze skrzynią.
Myślałem o włożeniu czegoś mocniejszego, ale na szybko nic ciekawego nie znalazłem, wiec wziąłem, to co było.
Remont poszczególnych części to koszt w zasadzie taki sam jak tego nowszego kompletnego wraz ze skrzynią.
Myślałem o włożeniu czegoś mocniejszego, ale na szybko nic ciekawego nie znalazłem, wiec wziąłem, to co było.
Ostatnio zmieniony pt gru 05, 2008 10:23 przez bartolomeo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Marioprestiz
- Mały gagatek
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
albo był ekstremalnie użytkowany albo słaby akurat egzemplarz, posadzić łozyska w skrzyni to trzeba w większości przypadków około 300kkm, sprzęgło to kwestia jazdy - no ale dobrze że wyrwałeś komplecik z dość świeżego rocznika, ile zapłaciłeś za nowy sliniczek?bartolomeo pisze:185 kkm
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
no nie tak mało, ale chyba przez to ze 3 letni to też i cena niezłabartolomeo pisze:3,8 tyś.
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
PL
-
- Nowicjusz
- Kontakt: