wymiana pompowrtysków
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
wymiana pompowrtysków
Witam czy ktoś z kolegów ma instrukcjię jak wymienić pompowtryskiwacze w silniku 1.9TDI PD 101ps oznaczenie GTD
ja mam, po niemiecku. tyle że raczej nie ma silnika GTD tylko ATD tak dla ścisłości
viewtopic.php?f=86&t=432970 końca nie ma nigdy...
wesol pisze:Slyszalem gdzies
czyzaczek pisze:Mi coś tam regulowali.....
tak, bardzo dokładne odpowiedzi, na pewno sie przydadzą.kulon-x pisze:gdzieś na jakimś forum
jak sie zamieni miejscami to odpali, tylko trzeba je przed odpaleniem odpowiednio ustawić, najlepiej przy pomocy przyrządu. jednakże da rade też bez, przy odrobinie doświadczenia.
ja zamieniłem miejscami i bez regulacji jakiejkolwiek odpalił, i nic sie nie rozpadło.
kompem regulować ? jak sie zmienia na inne niż były to tak, ale jak na takie same to raczej nie ma sensu
generalnie to raczej zabawa dla mających doświadczenie jakieś, bo nieumiejętne włożenie i ustawienie grozi uszkodzeniem pompek , wałka, krzywek itd
[ Dodano: Pon Sty 05, 2009 2:15 pm ]
a to już całkiem nieważne, skoro procedura jest dla wszystkich taka samaczyzaczek pisze:101 ps? To chyba AXR,
ATD miał 100ps......
viewtopic.php?f=86&t=432970 końca nie ma nigdy...
Cinek.... Nudzi Ci się???????
:):):):):):):) :):)
WYMIENIĆ! więc napisałem odnośnie wymiany..... A co mi regulowali? Nie mam pojęcia, bo nie znam się na VAG-u. Ale wiem, że to ROBILI dlatego napisałem!!!!!mechanior100 pisze:Witam czy ktoś z kolegów ma instrukcjię jak wymienić pompowtryskiwacze w silniku 1.9TDI PD 101ps oznaczenie GTD
Tak samo nie istotne jak i moje, bo wiadomo, że nie ma silnika GTD na PD...Cinek pisze:tyle że raczej nie ma silnika GTD tylko ATD tak dla ścisłości
:):):):):):):) :):)
Life is Ride, Ride is Life!
<b>DIAGNOSTYKA VAG</b> -----POZNAŃ-----Kontakt przez PRIV.
<b>DIAGNOSTYKA VAG</b> -----POZNAŃ-----Kontakt przez PRIV.
-
- Nowicjusz
sory moja pomyłka to ATD czy mógłbym ciebie CINEK prosić o przesłanie tej instrukcji na e-maila [email protected]
Za porady udzielone nie biore kasy ani odpowiedzialność