ABS
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
ABS
Witam Panowie,
Świeci mi sie na pomaranczowo kontrolka ABS...i co za tym idzie nie dziala mi ABS:/ Raz mi tylko zgasla ale teraz znow sie caly czas swieci (jak tylko zrobie zapłon). Wiecie czym to moze byc spowodowane? Chyba jedyne rozwiazanie to podlaczyc pod komputer i sprawdzic co nie tak:/Co o tym sadzicie?
Z gory dzieki
pozdro
Świeci mi sie na pomaranczowo kontrolka ABS...i co za tym idzie nie dziala mi ABS:/ Raz mi tylko zgasla ale teraz znow sie caly czas swieci (jak tylko zrobie zapłon). Wiecie czym to moze byc spowodowane? Chyba jedyne rozwiazanie to podlaczyc pod komputer i sprawdzic co nie tak:/Co o tym sadzicie?
Z gory dzieki
pozdro
zrób tak jak kolega radzi bo nigdy się nie dowiesz co jest przyczyną ja miałem identycznie i dopiero po podłączeniu pod VAGa pokazało który czujnik jest padnięty, koszt naprawy to 20zł za oryginalny czujnik BoshaSoldier_M pisze:Stawiam na padnięty czujnik ABS-u w którymś z kół. Musisz podłączyć pod VAG. Zdiagnozuje Ci w którym kole. Jak tak miałem. Kupiłem z Allegro jakiś za 20 zł i chodzi 2 lata.