Witam, mam swojego MK5 od niedawna jednak czasem zdarza sie tak ze po wlaczeniu zaplonu zamiast zaswiecenia sie kontrolek na rozdzielczej w miejscu gdzie mam sume przejechanych kilometrow widnieje napis ERROR. nie dzialaja wtedy zadne kontrolki, lecz np kierunkowskazy dzialaja, jednak nie swieca sie na rozdzielczej. dodam ze nie mam komputera, czym mozebyc to spowodowane?
pozdr
Komunikat Error
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Re: ERROR
Mam taki sam problem, może ktoś rozwiazał już problem tego "ERROR".d-s78 pisze:Witam, mam swojego MK5 od niedawna jednak czasem zdarza sie tak ze po wlaczeniu zaplonu zamiast zaswiecenia sie kontrolek na rozdzielczej w miejscu gdzie mam sume przejechanych kilometrow widnieje napis ERROR. nie dzialaja wtedy zadne kontrolki, lecz np kierunkowskazy dzialaja, jednak nie swieca sie na rozdzielczej. dodam ze nie mam komputera, czym mozebyc to spowodowane?
pozdr
Byłem u Paru nawet dobrych mechaników i podłączyli samochód pod komputer to zauważyli jakieś tam błędy i powiedzieli żę jest to wina licznika( coś nawala) lub modułu komfortu!
POzdrawiam i czekam na inne sugestie!