immo+kluczyk scyzoryk
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
immo+kluczyk scyzoryk
witam zakupiłem dziś kluczyk scyzoryk wyfrezowałem grot i auto odpala bez kodowania immo ale mryga kontrolka immo na liczniku co z tym zrobić, a i jak zaprogramować pilot do centralnego żeby otwierać z guzika a nie z klucza możne ktoś pomoże ,pozdro
cFka
- research1
- Użytkownik
- Kontakt:
Re: immo+kluczyk scyzoryk
potrzebujesz VAG Tacho i kogoś kto potrafi zaprogramować kluczyk pod Twoje immo. Ja ostatnio płaciłem za usługę programowania całego pilota (centralny + immo) 120zł.Konrad465 pisze:witam zakupiłem dziś kluczyk scyzoryk wyfrezowałem grot i auto odpala bez kodowania immo ale mryga kontrolka immo na liczniku co z tym zrobić, a i jak zaprogramować pilot do centralnego żeby otwierać z guzika a nie z klucza możne ktoś pomoże ,pozdro
- kkaarrrooll
- Mały gagatek
- Kontakt:
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
w ten sposób można zablokować komputer i auta nie uda się później odpalić bez kliku magicznych sztuczek, immo może być również odcięty i dlatego samochód odpala, a jeżeli chodzi o pilot to najważniejsza sprawa żeby kupić taki który ma dobrą częstotliwość i jak będziesz miał szczęście nie będziesz potrzebował nawet VAGa do jego zaprogramowania!
co tam chcesz programować w nowym kluczyku??.
rozłup stary kluczy i wyciąg kostkę magnetyczną i włóż do nowego kluczyka w którym jest tam miejsce na nią.
to że ci pali bez imo to ciekawe, u mie w mk3 zapali i od razu gaśnie.
a co do otwierania z nowego kluczyka to nie takie proste, w nowym kluczyku będzie inna częstotliwość.
rozłup stary kluczy i wyciąg kostkę magnetyczną i włóż do nowego kluczyka w którym jest tam miejsce na nią.
to że ci pali bez imo to ciekawe, u mie w mk3 zapali i od razu gaśnie.
a co do otwierania z nowego kluczyka to nie takie proste, w nowym kluczyku będzie inna częstotliwość.
Ostatnio zmieniony pn maja 11, 2009 20:02 przez piter_s, łącznie zmieniany 2 razy.