Ciezko pali gdy ciepły
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
rozrusznik do sprawdzenia
Mialem to samo w AFN, zregenerowalem rozrusznik i bylo duzo lepiej a tez radzili mi juz pompe wymieniac, hehe
-
- Gadatliwa bestia
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Żeby tak Helmut jeszcze wymyślił dwa rozruszniki przy samochodzie na odpalanie na zimny i na ciepły?DANIEL LHR pisze:po prostu Helmut tak wymyslil ze jak zimny to pali z pol obrotu a gdy cieply paliwo podawane jest dopiero po przekroczeniu okreslonych obrotów waluarwam pisze:gdyby tak było to większe problemy by były z rana bo wtedy opory są znacznie większe
- gesiu 25
- Mały gagatek
Ja też miałem ten sam problem i po wymianie akumlatora wszystko wróciło do normy.Jak ciepły był to kręciłem dobre 10 sekund zanim załapał a rano normalnie,bez problemu palił.Teraz po wymianie normalnie pali czy to ciepły czy zimny a proponowali mi korektę softu,regenerację pompy i dużo innych rzeczy.Wypróbuj inne ako,może pożycz od kogoś albo jedź go sprawdzić w jakim jest stanie.Pozdrawiam.
- mlekon
- Mały gagatek
- Kontakt:
gesiu 25 pisze:Ja też miałem ten sam problem i po wymianie akumlatora wszystko wróciło do normy.Jak ciepły był to kręciłem dobre 10 sekund zanim załapał a rano normalnie,bez problemu palił.Teraz po wymianie normalnie pali czy to ciepły czy zimny a proponowali mi korektę softu,regenerację pompy i dużo innych rzeczy.Wypróbuj inne ako,może pożycz od kogoś albo jedź go sprawdzić w jakim jest stanie.Pozdrawiam.
równiez słyszalem o tym. wymiana padajacego aku rozwiazała problem.
jezeli to nie pomaga to korekta map startowych
Ostatnio zmieniony czw kwie 23, 2009 19:08 przez mlekon, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz