Licznik dzienny kilometrow.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Licznik dzienny kilometrow.
Witam wszystkich!
Mam taki problem. Za kazdym razem gdy uruchamiam samochod kasuje mi sie licznik dzienny kilometrow. Czy ktos moze wie co moze byc przycza takiego stanu rzeczy?
Z gory dziekuje za pomoc!
Pozdrawiam!
maciej_pk
Mam taki problem. Za kazdym razem gdy uruchamiam samochod kasuje mi sie licznik dzienny kilometrow. Czy ktos moze wie co moze byc przycza takiego stanu rzeczy?
Z gory dziekuje za pomoc!
Pozdrawiam!
maciej_pk
podejrzewam ze wine za to ponosi zbyt slaby akumulator.. mozliwe tez ze rozrusznik w wyniku zuzycia tulejek pobiera wiecej prądu niz powinien... nic wiecej nie przychodzi mi do głowy
[ Dodano: Sro Mar 22, 2006 17:48 ]
mozliwe tez ze jakas klema jez obluzowana lub sa problemy z masąą...
[ Dodano: Sro Mar 22, 2006 17:48 ]
mozliwe tez ze jakas klema jez obluzowana lub sa problemy z masąą...
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
takie zeczy zawsze robie samemu ale wydaje mi sie ze reczej koszt nie przekroczy 100zł.. a juz na 100% powinno zamkąc sie w 150złmaciej_pk pisze:Ale gdyby okazalo sie, ze winne sa tuleki to orientujecie sie moze jaki bylby koszt ich wymiany?
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.