Jak wymienić tarcz sprzęgłową ?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Jak wymienić tarcz sprzęgłową ?
Mam pytanko czy w VW 1.9 TD Vento żeby wymienić tarcz sprzęgłową trzeba wyciągać silnik i skrzynię biegów ? Czy da się wyjąć tylko skrzynię ?
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Tylko uwazaj masz 3 możliwości założenia tarczy jak żle założysz to bedzie problem z ustawieniem kata wtrysku wiec zaznacz sobie odrazu - bo znaki będą odwrotnie
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
dokładnie tak skrzynia wyjdzie bez ruszania belki i zawiesznia poduchy tylko trzeba rozpiąć pod silnikiemAreczek69 pisze:Czy da się wyjąć tylko skrzynię ?
Gdzie zaczyna się pasja...
...tam kończy się ekonomia
Kupując szybkie auto z salonu liczyć się trzeba ze jakiś obskurny golf odjedzie od tego auta jakby stało
...tam kończy się ekonomia
Kupując szybkie auto z salonu liczyć się trzeba ze jakiś obskurny golf odjedzie od tego auta jakby stało
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Są bodajże 3 pozycje ale ja założyłem odwrotnie i rpoiero mechanik jak mi kąt wtrysku ustawiał po wymianie pompy mi powiedział
Ostatnio zmieniony pt paź 02, 2009 15:12 przez grandi, łącznie zmieniany 1 raz.
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...