Leci olej..
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Leci olej..
Witam , problem jest taki ostatnio uzupełniłem płyn w układzie kierowniczym. , troszke było nad kreską max ... no i tak jeździłem i ostatnio zajrzałem pod auto i strasznie mokro było od strony intercoolera był olej, troche mokry był tez zbiorniczek od wspomagania. Sprawdziałem od dołu i niemam pojecia skąd to może lecieć ?? Teraz wytarłem wszystko ściągnąłem strzykawka troche oleju zeby było pomiedzy min i max.... aż mokra była kratka w zderzaku. Co to może być ?
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
jak można uzupełniać skoro jest ponad stan ??Marianao_tdi pisze:ostatnio uzupełniłem płyn w układzie kierowniczym. , troszke było nad kreską max ...
bo za cholerę pojąć nie mogę.... uzupełnia sie jak brakuje raczej nie
jak mu dowaliłeś sporo ponad max to co oczekujesz ?? w końcu po coś ktoś ten zbiorniczek oznakował :green_fuck:Marianao_tdi pisze:troche mokry był tez zbiorniczek od wspomagania.
oleju czy płynu wsp. ? o czym ty w końcu piszesz ? to oleju tez lejesz pod sam korekMarianao_tdi pisze:ściągnąłem strzykawka trochę oleju żeby było pomiędzy min i max
Tego co napisałeś ni jak nie idzie zrozumieć raz piszesz o oleju, raz o płynie. Weź przeczytaj to co napisałeś i zastanów się czy to jest z sensem napisane. Zero znaków interpunkcyjnych, totalna mieszanina
Ostatnio zmieniony pt paź 09, 2009 00:07 przez To_mas, łącznie zmieniany 1 raz.
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
Re: Leci olej..
now łaśnie co to może być na pewno było za dużo oliwy w zbiorniku od wspomagania, raczej olej przy IC nie ma z tym nic wspólnegoMarianao_tdi pisze: Co to może być ?