KRECI A NIE CHCE ZAPALIC !!!
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
KRECI A NIE CHCE ZAPALIC !!!
witam jestem nowy tutaj. mam taki problem auto mi kreci a nie chce zapalic przy tym tez gasnie mi zegarek i przebieg. kontrolka swiec ciagle swieci. przelozylem taki kabelek na chwile i potem zas w to samo miejsce spowrotem i juz nie chce zapalic ;/ GOLF III TDI 1Z tu jesm pokazane co zrobilem http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 39054.html
Re: KRECI A NIE CHCE ZAPALIC !!!
wymien przekaźnik 109 pod deską nad bezpiecznikamishoty pisze:witam jestem nowy tutaj. mam taki problem auto mi kreci a nie chce zapalic przy tym tez gasnie mi zegarek i przebieg. kontrolka swiec ciagle swieci. przelozylem taki kabelek na chwile i potem zas w to samo miejsce spowrotem i juz nie chce zapalic ;/ GOLF III TDI 1Z tu jesm pokazane co zrobilem http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 39054.html
Bezpieczniki sprawdzałeś ?? Może zwarcie zrobiłeś przez to wyciąganie i wkładanie i poleciał bezpiecznik.
Haki, bezpiecznik jest ok
ilio,
przekaznik tez jest wedlug mnie ok cyka wlacza sie i wylacza nawet go przelutowalem i nic . wedlug mnie to tak jakby paliwa nie mial bo pompy nie slychac ano pradu nie ma na tej kostce tam jak sprawdzalem
Haki, bezpiecznik jest ok
ilio,
przekaznik tez jest wedlug mnie ok cyka wlacza sie i wylacza nawet go przelutowalem i nic . wedlug mnie to tak jakby paliwa nie mial bo pompy nie slychac ano pradu nie ma na tej kostce tam jak sprawdzalem
bo mialem ciagle napiecie na swiecach a znalazlem na forum gdzies takie ulozenie i glupi jestem ia tak zrobilem;/ a teraz auto tylko kreci ;/ niepotrzebnie to ruszalem jestem teraz zly . pewien koles mi powiedzial ze moze mi sie przzez to modul wtryskowy zepsol bo podalem napiecie tag gdzie nie powqinienem ;/
[ Dodano: 13 Gru 2009 21:30 ]
zachowuje sie teraz to auto taj jakby zablokowane ale wlasnie mi sie wydaje ze paliwa nie dostaje a gasniecie tych wyswietlaczy ostrzega o tym ;/
[ Dodano: 13 Gru 2009 21:30 ]
zachowuje sie teraz to auto taj jakby zablokowane ale wlasnie mi sie wydaje ze paliwa nie dostaje a gasniecie tych wyswietlaczy ostrzega o tym ;/
no ok jutro zobacze jak co dzieki kolego
[ Dodano: 13 Gru 2009 22:35 ]
a mam jeszce pytanie. a ten modul moglby sie spalic ?? albo imobilajzer zablokowac auta lub alarm bo to i to jest z tego co wiem
[ Dodano: 17 Gru 2009 00:45 ]
dzieki wszystkim za rady:). okazalo sie ze to ta okragla wtyczka przy silniku byla jakos uszkodzona a jak nie wiem bo tego nie robilem. ale autko juz jest sprawne dzieki fachowca z piekar slaskich. dzieki jeszcze raz
[ Dodano: 13 Gru 2009 22:35 ]
a mam jeszce pytanie. a ten modul moglby sie spalic ?? albo imobilajzer zablokowac auta lub alarm bo to i to jest z tego co wiem
[ Dodano: 17 Gru 2009 00:45 ]
dzieki wszystkim za rady:). okazalo sie ze to ta okragla wtyczka przy silniku byla jakos uszkodzona a jak nie wiem bo tego nie robilem. ale autko juz jest sprawne dzieki fachowca z piekar slaskich. dzieki jeszcze raz