Dokładnie.antojuja pisze:wg mnie to nie pompa tylko soft, sledze temat non stop i z tego co widze to tylko korekcja softu tu pomoze i to tez nie kazdy potrafi dobrze zrobic, sprawdzony jest jantar1
Mój golf jest tego przykładem.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
A moj jest przykladem ze to nie to bo drgania sie nasilily po zmianie softu. U mnie to raczej pompa i jej nastawnik.jaro001 pisze:Dokładnie.antojuja pisze:wg mnie to nie pompa tylko soft, sledze temat non stop i z tego co widze to tylko korekcja softu tu pomoze i to tez nie kazdy potrafi dobrze zrobic, sprawdzony jest jantar1
Napisz kto Ci robił soft bo na pewno nie ja -skoro drania masz nadal !czajaa22 pisze:A moj jest przykladem ze to nie to bo drgania sie nasilily po zmianie softu. U mnie to raczej pompa i jej nastawnik.jaro001 pisze:Dokładnie.antojuja pisze:wg mnie to nie pompa tylko soft, sledze temat non stop i z tego co widze to tylko korekcja softu tu pomoze i to tez nie kazdy potrafi dobrze zrobic, sprawdzony jest jantar1
Kolego nie gniewaj sie ale to trochę inny temat inne zagadnienie inny silnik ( PD ) - na to nie mam gotowej recepty. Czasami podobno serwisy wgrywały jakiś upgrade i zjawisko ustępowało niekiedy to była po prostu wina źle działającego czujnika położenia wału ale nie zawsze...Salvatore769 pisze:Podepne sie,choc troche inne podrygi; bo widze, ze jest na linii Pan z Brodnicy.
Tak was chwala, tak wiec zamierzam do Was zadzwonic z moim ( i jak inni pisza tysiacu innych !!!) problemem drgawek na jalowym ( i tylko na jalowym !!!)? Silnik 1,9 tdi 105KM (octavia), SLYNNY BXE i jego slynne podrygi, jakby zaplon na garze lekko wypadal. Czy jest na to lekarstwo ??? Pozdrawiam.
nie zmiana softu, a zmiany w sofcie! jantar1 ma tu całkowitą rację dajcie sobie spokój z pompami, nastawnikami itd. ja to wszystko przerobiłem. po wgraniu "poprawionego" softu u jantar1 w Brodnicy(pozdr.) nawet raz nie zatrzęsło, a było to blisko rok temu.czajaa22 pisze:A moj jest przykladem ze to nie to bo drgania sie nasilily po zmianie softu. U mnie to raczej pompa i jej nastawnik.
Dokładnie.jaradeus pisze:nie zmiana softu, a zmiany w sofcie! jantar1 ma tu całkowitą rację dajcie sobie spokój z pompami, nastawnikami itd. ja to wszystko przerobiłem. po wgraniu "poprawionego" softu u jantar1 w Brodnicy(pozdr.) nawet raz nie zatrzęsło, a było to blisko rok temu.czajaa22 pisze:A moj jest przykladem ze to nie to bo drgania sie nasilily po zmianie softu. U mnie to raczej pompa i jej nastawnik.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 255 gości