(mk3) Licznik z obrotkiem.spasasuje???
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
(mk3) Licznik z obrotkiem.spasasuje???
Witam wszystkich. Mam takie pytanko. Czy do mojego 1.9 TD 92 r (licznik z analogowym zegarkiem) spasauje licznik z obrotkiem od 1.9 TDI 94 r. ???? impulsator jest w tym samym miejscu?, boję się że bedzie przekłamywał, a mam okazję taki kupić. z zewnątrz zegary są identyczne. Pozdrawiam, Kwachu
Nie będzie działać, jeśli w liczniku, który posiadasz masz białe znaczki (te od smarowania, świec żarowych, itp) a chcesz założyć licznik bez tych znaczków.
Jęśli jedno i drugie ma białe znaczki zakładaj bez problemu.
Skoro masz szanse dorwać taki licznik to spróbuj uzgodnić, ze dorazu na miejscu sprawdziszm czy zegary działają, jeśli nie, no to trudno. Przecież wymiania zegarów to góra 10 minut roboty.
Jęśli jedno i drugie ma białe znaczki zakładaj bez problemu.
Skoro masz szanse dorwać taki licznik to spróbuj uzgodnić, ze dorazu na miejscu sprawdziszm czy zegary działają, jeśli nie, no to trudno. Przecież wymiania zegarów to góra 10 minut roboty.
podłącze sie pod pytanie, mam tez golfa 92r 1.9 TD, na obecnych zegarach mam białe znaczki, i pytanie: czy te zegary bedą pasowaly? http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=95423575
jezeli tak to duzo roboty? czy tylko kwestia przelozenia wtyczki?
jezeli tak to duzo roboty? czy tylko kwestia przelozenia wtyczki?