Linka od sprzegła Pomocy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Linka od sprzegła Pomocy
Witam!!!
Własnie wrociłem z garazu i cos mi sie zdaje ze autko juz dzis nie ruszy zdiołem linke od sprzegła tam jest takie cos czarnego chyba jakas regulacja (a robiłem to bo miałem jakies 3 cm martwego luzu na pedale podeszło mi do gory i jak naciskałem to nie zabierało odrazu wiec pomyslałem ze trzeba cos zrobic no i zrobiłem a raczej zepsułem postanowiłem to rozebraz i rozebrałem wyleciało mi z tego kilka kuleczek (takich jak z łozyska) i tam jakies inne rzeczy sa naprawde nie wiem jak to działa i co to jest. I pytanie takie czy zostawic auto w garazu i isc na piwko bezalkcholowe a jutro skoczyc po nowa linke ??
Pozdrawiam MiChI
Własnie wrociłem z garazu i cos mi sie zdaje ze autko juz dzis nie ruszy zdiołem linke od sprzegła tam jest takie cos czarnego chyba jakas regulacja (a robiłem to bo miałem jakies 3 cm martwego luzu na pedale podeszło mi do gory i jak naciskałem to nie zabierało odrazu wiec pomyslałem ze trzeba cos zrobic no i zrobiłem a raczej zepsułem postanowiłem to rozebraz i rozebrałem wyleciało mi z tego kilka kuleczek (takich jak z łozyska) i tam jakies inne rzeczy sa naprawde nie wiem jak to działa i co to jest. I pytanie takie czy zostawic auto w garazu i isc na piwko bezalkcholowe a jutro skoczyc po nowa linke ??
Pozdrawiam MiChI
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
To czarne to samoregulator. Kupujesz nowa linke razem z tym w komplecie.
Pozdro
Gitner
Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
-
- Ma gadane
- Kontakt:
Mi wlasnie przez awarie tego samoregulatora na lince poszla tarcza sprzegla. I od razu kupilem linke z reczna regulacja i pasuje bez problemu nawet w mk3. Przeciez tam sa 2 mocowania linki. I proponowalbym zakup linki bez tej samoregulacji. Przeciez linki nie reguluje sie czesto wiec jak sie nie zerwie to napewno nioe bedzie z nia zadnych problemow. Ale za to zeby ja zalozyc musialem licznik wyciagac bo wogole dojscia tam niema.