Dziwne Wiksy z GTD 1.9td:(:(:(
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Dziwne Wiksy z GTD 1.9td:(:(:(
Witam mam taki problem:(Ostatnio kumpel zalatwil mi rope,mial to w takim baniaku po oleju no i dokladnie go nie wyplukal!!!i jak lalem to ropa byla delikatnie ciemna od oleju:(!!i po 2 dniach zaczely sie dziwne wiksy w moim golfie!!!jak chodzi na wolnych obrotach to skacza obroty,tak jakby przerywal(nie dostawal ropy przez chwile) i dymi na niebiesko:(!!!ale jak wyciagne ssanie ten przyszpieszacz to chodzi dobrze:)tak samo jak jade i dojezdzam do swiatel,z wysokich obrosowa jak spadnie na 1000 to tak z 10 sekund chodzi dobrze i potem zaczyna przerwyac:((jakos tydzien wczesniej zmienialem filter ropy)
david_p pisze:nie chcę nic mieszać, ale ja ostatnio miałem dokładnie takie objawy jak mi się rozrząd przestawił
Ale przyznacie Panowie że zamiast rozbierać silnik to lepiej jest jednak poszukać tańszej alternatywy..Darass pisze:dokladnie to samo chcialem napisac kijowa wacha to moze byc zbieg okolicznosci
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- Kontakt: