potwierdzam i kazdy zeby tam zamieścił info gdzie regenerował( nazwa firmy) jak jest zadowolony z usługi jakie byly problemy ( czyli jeśli coś spaprali to jak wyglądała gwarancja) i ile już na danej suszarce zrobił km, no i myśle koszt usługi też by sie przydał.italiano_83 pisze: Chyba czas aby któryś z moderatorów podwiesił temat o regenerowanych turbosprężarkach,
[Inny] Turbo regeneracja
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Re: [Inny] Turbo regeneracja
[Inny] Turbo regeneracja
podłaączyli ją do takiej maszyny pod olej gdzie się kręciła i powiedzieli ze nie cieknie...zwalili wszystko na moje auto ze *#cenzura#* i że może mechanik źle zamontował
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Witam! Mam podobny problem. Rok temu wymieniali mi turbosprężarkę powietrza i niedawno zaobserwowałem ze wszystko dookoła turbiny mam uwalone olejem. Wastegate też w oleju. Możliwe że to jego wina? wygląda jak często się Wasta wyienia? Moc i przyspieszenie ma dobre, spalin w ogóle nie widać, pokrywa zaworowa z odmą były wymieniane ale ten gwizd i cieknące turbo mnie rozwalają. Czy sprawdzenie Vagiem coś by mogło wykazać jaka jest przyczyna? Prosze pomóżcie!
vw - be inspired
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 2#p4964785" onclick="window.open(this.href);return false;mateo86 pisze:potwierdzam i kazdy zeby tam zamieścił info gdzie regenerował( nazwa firmy) jak jest zadowolony z usługi jakie byly problemy ( czyli jeśli coś spaprali to jak wyglądała gwarancja) i ile już na danej suszarce zrobił km, no i myśle koszt usługi też by sie przydał.italiano_83 pisze: Chyba czas aby któryś z moderatorów podwiesił temat o regenerowanych turbosprężarkach,
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 2#p4969531" onclick="window.open(this.href);return false;
powodzenia regenerowac cos czego producent oficjalnie mowi ze nie robi do tego zestawow naprawczych
chcecie miec vw made in china tak sie konczy