Ajm 115km uszkodzenie
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Ajm 115km uszkodzenie
Czyli rozumie śmiało węze przykręcić i tyle? Do nabicia i nic się nie stanie jak nie będzie nieszczelności bedzie chyulało? Bo to chyba kiedyś wyczytalem że nową trzeba zalać czy coś takiego.
Ajm 115km uszkodzenie
Przyszedł silnik, no ale ie dokońca to co przy nim chciałem mieć. Wykrecał pan Miecio a zlecał pan Józek czekam na dostarczenie reszty. Zamówiłem brakujące elementy, plus wszystkie uszczelki podkładki itp w serwisie wv ceny całkiem przyzwoite jak na oryginały. plus rozrząd w serwisie bez napinacza hydraulicznego i pompy wody, za nowa zaśpiewali 500 zł chyba że starą zdam to 190zł ale z tego ci mi wiadomo stara nie jest ogyginałem wiec kapeczka. Jutro start z pracami.
Ajm 115km uszkodzenie
nie widzę, gdzieś Ci chyba umknęłoajm115km pisze:dołączam foto uszkodzenia
W zasadzie, w życiu można dojść do wszystkiego. Ale dojechać łatwiej.
Ajm 115km uszkodzenie
masz napisane na pierwszej stronie tego tematugatokane pisze: a tak dokładnie jaka przyczyna tej awarii ?
Ajm 115km uszkodzenie
Fahoo koledze ułamał się korbowód i wyje...ał 3 otwory na wylot w bloku silnikaFahoo pisze:najprawdopodobniej pęknięty hydro popychacz
Ajm 115km uszkodzenie
Detektor, ale pewnie po spotkaniu z zaworami to chciałem zasugerować więc nie wiem dlaczego probujesz mnie prostować
Ajm 115km uszkodzenie
a to w takim razie przepraszam pomyślałem że nie przeczytałeś tematu dokładnie, tak to jestFahoo pisze:Detektor, ale pewnie po spotkaniu z zaworami to chciałem zasugerować więc nie wiem dlaczego probujesz mnie prostować
Fahoo jak ktoś leci skrótem myślowym na forum wtedy ten drugi ma prawo go nie zrozumieć
-
- Użytkownik
- Silnik: AHF
- Kontakt:
Re: Ajm 115km uszkodzenie
Witam
Oczywiście przykra sprawa z tym silnikiem ale nie chce być złośliwy ale coś z tym silnikiem AJM co podałeś linka na aukcje jest nie tak. Silniki o kodowej nazwie AJM były produkowane od 1999r do konca bodajże 11 2000r. Moze sie myle. Warto to sprawdzić. A więc jakim cudem on ma silnik AJM z 2002r. Były pózniej klepane ale napewno nie pod nazwą AJM.
Pozdro
ZC
Oczywiście przykra sprawa z tym silnikiem ale nie chce być złośliwy ale coś z tym silnikiem AJM co podałeś linka na aukcje jest nie tak. Silniki o kodowej nazwie AJM były produkowane od 1999r do konca bodajże 11 2000r. Moze sie myle. Warto to sprawdzić. A więc jakim cudem on ma silnik AJM z 2002r. Były pózniej klepane ale napewno nie pod nazwą AJM.
Pozdro
ZC
Ajm 115km uszkodzenie
to nie bądz bo silniki AJM były montowane w golfach do 04.02r.Zimny Chirurg pisze:Oczywiście przykra sprawa z tym silnikiem ale nie chce być złośliwy