Ubywanie oleju
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- dzidzia2011
- Mały gagatek
Ubywanie oleju
jedz na synchronizację bo pewnie masz tak jak w oplach turbo dziurę zalancza się strasznie wysoko chodzi powinna ciągnąć od około 2tys max
- xxxPALUCHxxx
- Gadatliwa bestia
Ubywanie oleju
czy po wymianie turbiny na nowa lub regenerowana
trzeba jechac na korekte softu? czy tylko wkladamy nowe turbo p&p i jezdzimy dalej ?
czy wogole trzeba cos od nowa ustawiac w oprogramowaniu? co trzeba sprawdzic / na co zwrocic uwage po zalozeniu nowego turbo?
trzeba jechac na korekte softu? czy tylko wkladamy nowe turbo p&p i jezdzimy dalej ?
czy wogole trzeba cos od nowa ustawiac w oprogramowaniu? co trzeba sprawdzic / na co zwrocic uwage po zalozeniu nowego turbo?
Ostatnio zmieniony wt lut 21, 2012 21:12 przez xxxPALUCHxxx, łącznie zmieniany 1 raz.
______LET's GOLF______
MIGAJACA KONTROLKA AKUMULATORA / ALTERNATORA -> potrzebuje pomocy :
viewtopic.php?f=140&t=398583
- dzidzia2011
- Mały gagatek
Ubywanie oleju
Jeśli regenerujesz lub kupujesz taka samą turbinę to nie chyba że większa zakładasz to wtedy na skalibrowanie ciśnienia i tp trzeba
- xxxPALUCHxxx
- Gadatliwa bestia
Ubywanie oleju
zamierzam kupic taka sama jak jest ( turbina do ARLa )..ewentualnie zregenerowac ( te co mam ) ale slyszalem ze regenerowane turbiny do niczego sie nie nadaja bo nie ma oryginalnych czesci do ichnaprawy..podobno lepiej kupic uzywane turbo niz regenerowac stare..to prawda ?dzidzia2011 pisze:Jeśli regenerujesz lub kupujesz taka samą turbinę to nie chyba że większa zakładasz to wtedy na skalibrowanie ciśnienia i tp trzeba
Ostatnio zmieniony wt lut 21, 2012 21:14 przez xxxPALUCHxxx, łącznie zmieniany 1 raz.
______LET's GOLF______
- dzidzia2011
- Mały gagatek
Ubywanie oleju
rożnie to bywa jeśli masz regenerowana i dostaniesz gwarancje na nią 24 miesiące to co się nie stanie zrobią ci ja a jak kupisz druga używana to przecież może paść za miesiąc nawet i nikt ci za to nie odda
Ubywanie oleju
Też mi się wydaje że turbo powinno pracować juz od 2 tyś obrotów,
A co do regeneracj to ja się jej podjąłem, wydałem 800 zł ale mam gwarancje na nią a jak bym kupił uzywkę to nie wiem co to by było i jak długo by chodziło
Dobijają mnie jeszcze obroty w u mnie w aucie 100 km/h a 3 tyś obrotów - duzo , muszę sprawdzić tą skrzynie czy od benzyniaka nie mam, taraz mam kanał i trochę wolnego czasu
A co do regeneracj to ja się jej podjąłem, wydałem 800 zł ale mam gwarancje na nią a jak bym kupił uzywkę to nie wiem co to by było i jak długo by chodziło
Dobijają mnie jeszcze obroty w u mnie w aucie 100 km/h a 3 tyś obrotów - duzo , muszę sprawdzić tą skrzynie czy od benzyniaka nie mam, taraz mam kanał i trochę wolnego czasu