Adzio, musisz sprawdzić jaki masz silnik- JP,1V,JR,SB,RA.
Symbol silnika masz podany na bloku silnika pod 3 świecą żarową lub na wlepce w bagażniku w okolicy koła zapasowego.
Podasz silnik,ja Ci podam nr.pompy i na jego podstawie znajdziesz zestaw naprawczy
wyciek z pompy paliwowej
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
wyciek z pompy paliwowej
O dziękuje za szybką reakcję widzę sprawnie działa forum na pewno na im pozostanę ^^ Silnik mam JP zapomniałem wcześniej dopisać. A znacie jakieś sklepy na śląsku które są doprze doposażone w częściach do golfa 2 ? Jadę w wtorek do Gliwic więc może coś w okolicy się znajdzie bym kupił i zrobił auto.
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
wyciek z pompy paliwowej
W silniku JP były montowane pompy o nr. 0 460 494 147; 0 460 494 148; 0 460 494 183.
Zapewne wszystkie są wizualnie takie same,więc do której byś nie kupił uszczelniaczy,to będą pasować
Zapewne wszystkie są wizualnie takie same,więc do której byś nie kupił uszczelniaczy,to będą pasować
wyciek z pompy paliwowej
Kurcze szperam w internecie i nie widzę takiego zestawu uszczelek :/ Dodatkowo dzisiaj rozebrałem tą górę i zauważyłem że ta tulejka wykonana chyba z mosiądzu jest jajowata. Na szczęście mogę to dorobić w robocie bez większego problemu. Znalazłem na alledrogo taki zestaw będzie to to ? : http://allegro.pl/uszczelki-pompy-wtrys ... 29172.html" onclick="window.open(this.href);return false;