Preparat Liqui Moly
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Preparat Liqui Moly
Witam. Chciałbym zastosować preparat liqui moly w moim golfiku, 1.9 TDI 130km do pompowtryskiwaczy. Nie mam z nimi zadnych problemow, nie dymia, nie ma problemu zima z odpalaniem, ale tak profilaktycznie chcialbym wypróbować ten preparat. Mam ten samochód już od 5 lat i ani razu nie stosowałem zadnych dodatkow przeczyszczajacych uklad paliwowy, wiec chce się poradzic. Co sadzicie? Co radzicie? Aa i jeszcze jedno, sa trzy metody, wlac do zbiornika, zalac filtr paliwa, badz bezposrednio z puszki przewodami. Ktory polecacie? Pozdrawiam
Preparat Liqui Moly
Jak wszystko gra to nie ma co wsadzać w to pazury bo dopiero mogą zacząć sie problemy
Re: Preparat Liqui Moly
Stosuje go od paru lat (ok.4 razy w roku) napewno nie zaszkodzi bo po wlaniu na pełny bak korekcje minimalnie sie poprawiają(gr.013) i bipy też.Wlewam go całego na 55litrów.
Mowa o nr.kat.2185
Pozdr.
Mowa o nr.kat.2185
Pozdr.
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Preparat Liqui Moly
Stosuje pomaga polecam i wyraznie silnik mniej klepie
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;