Ogrzewanie golf v
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Ogrzewanie golf v
Prawie żadne. No chyba że jest ewidentna już awaria tej uszczelki albo zrobimy dobre przepalowanie auta. Tych spalin musi się troszkę dostać do krwiobiegu by można było coś wykryć.
Żadnych testów nie potrzebowałem by na spocie w kilku TDI przeprognozowac upg.
Żadnych testów nie potrzebowałem by na spocie w kilku TDI przeprognozowac upg.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to
Ogrzewanie golf v
Jeśli jedziesz spokojnie to układ nie zapowietrza się spalinami. A jak pod górę i depniesz to pcha spaliny. Jak się troszkę zapowietrzy to może się też delikatniejsza głowica benzynowa troszkę przegrzewać bardziej i wypaczać bardziej.
Ogrzewanie golf v
No oby jeszcze nie rozdupcylo nagrzewnicy.
Re: Ogrzewanie golf v
No oby Niee, auto super się sprawowało 2 lata i przed sprzedażą takie cyrki, No nic w przyszłym tygodniu zabieram się za uszczelkę i zobaczymy czy coś to da..
Ogrzewanie golf v
Problem rozwiązany, wina leżała po stronie chłodnicy spalin, obyło się bez wymiany uszczelki..
Ogrzewanie golf v
No tak ten wymiennik chłodniczka to objawy daje jak upg. Faktem też jest to że te chłodniczki w aum asz arl się nie psuły za to w nowszych jednostkach to standard że przepuszczają. Dobrze że tylko to. Tak od biedy to można ją pominąć czyli węże wodne połączyć kawałkiem rurki.
Ogrzewanie golf v
Właśnie w tej chwili mam tak zrobione, ale wymienię cała chlodniczke i niech to będzie jak być powinno
Ogrzewanie golf v
Witam. Ja mam ją wywalona całkowicie i dużo więcej miejsca jest.
Re: Ogrzewanie golf v
Można tak bez tej chłodnicy? Coś w zamian dałeś, czy po prostu usunąłeś?wesol pisze:Witam. Ja mam ją wywalona całkowicie i dużo więcej miejsca jest.
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Ogrzewanie golf v
Wywalone w cholerę. Nie jest to potrzebne.