[mk2] Uszczelka i śruby do głowicy.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
[mk2] Uszczelka i śruby do głowicy.
Witam !!!
Jak w temacie kto czytał to wie jakie mama problem z autkiem i z tata... Jutro wymieniam własnie uszczelke pod głowica i sruby podajcie z jakiej firmy najlepiej to kupic. Uszczelke ma sie rozumiec z trzema dzurkami.
Pozdrawiam MiChI
Jak w temacie kto czytał to wie jakie mama problem z autkiem i z tata... Jutro wymieniam własnie uszczelke pod głowica i sruby podajcie z jakiej firmy najlepiej to kupic. Uszczelke ma sie rozumiec z trzema dzurkami.
Pozdrawiam MiChI
Re: [mk2] Uszczelka i śruby do głowicy.
nie chcę Cie smucić ale dobre naprawdę nie sa tanie np. ARP to jużmichi pisze:sruby podajcie z jakiej firmy najlepiej to kupic.
prawie wyczynówki ...
ale jeśli zwykłe np. ELRING to w 100zl chyba sie też zmieścisz
za komplet nowycych szpileczek, napewno mają gwint M12 o skoku 1,75,
ale długości nie znam nie pamietam .... ale w sklepach powinni wiedzieć ...
jak kupisz z trzema napewno nie zaszkodzi ale jesli głowica nie byłamichi pisze:Uszczelke ma sie rozumiec z trzema dzurkami.
nigdy nie szlifowana to po co z trzema ...
remontuję, buduję łodzie, kajaki, canoe i jachty np. Mazurek650 -proszę pytać :)
Sharan - AFN
Sharan - AFN
uszczelke daj taką jaka była, chyba że robiłeś szlif. śróby po 80-100 w zasadzei wszystkie są w podobnej jakości, ważne żeby nowe były
viewtopic.php?f=86&t=432970 końca nie ma nigdy...
-
- Nowicjusz
lool albo nawet mega lool byś zrobił jakbyś miał dać za ARP z 500-600zł za kilka śrubekdouble-d pisze:looolCinek pisze:śróby po 80-100
jak robiłem uszczelke to za komplet śrób Reinz'a dawałem chyba 40 zł.
remontuję, buduję łodzie, kajaki, canoe i jachty np. Mazurek650 -proszę pytać :)
Sharan - AFN
Sharan - AFN
to taka można powiedzieć ... środkowa półka... glaser nie jest zły... ale nie najlepszy
pod klawiature sobie kupiłem glaser i narazie sie spisuje... mogleś trafić ze ci ojciec kupi gorsze badziewie... a tu nie masz wcale co narzekać.. takie moje zdanie
[ Dodano: 28 Gru 2006 00:12 ]
w aucie za 30 patyków bym sie nie zastanawiał... a tak po co ..
pod klawiature sobie kupiłem glaser i narazie sie spisuje... mogleś trafić ze ci ojciec kupi gorsze badziewie... a tu nie masz wcale co narzekać.. takie moje zdanie
[ Dodano: 28 Gru 2006 00:12 ]
jeszcze mnei nie porąbało aż tak bardzo cenie dobre częsci .... ale takich śrubek wyczynowych do auta za kilka patyków to nie widze sensu zakładaćRobertP pisze: lool albo nawet mega lool byś zrobił jakbyś miał dać za ARP z 500-600zł za kilka śrubek
w aucie za 30 patyków bym sie nie zastanawiał... a tak po co ..