powietrze w przewodach paliwowych
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
powietrze w przewodach paliwowych
witam! mam mały problem wczoraj zobaczyłem ze w przewodzie paliwowym wychodzacym od filtra paliwa do pompy cały czas wali powietrze! auto gorzej chodzi czy może to być wina tego powietrza w paliwie?
- Razal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: powietrze w przewodach paliwowych
Może byc - na początek filtr do wymiany, polecam: MANN, KNECHTmatiix pisze:witam! mam mały problem wczoraj zobaczyłem ze w przewodzie paliwowym wychodzacym od filtra paliwa do pompy cały czas wali powietrze! auto gorzej chodzi czy może to być wina tego powietrza w paliwie?
Było: MK2 1,6 / MK3 GT TDI-VP / PASSAT B5 TDI-PD / Jest: PASSAT B6 TDI-CR / Lupo 1,0 / MK4 1,4 16V
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Razem z filtrem wymien zaworek z oringem (ten zaworek co sie go na filtr paliwa nasuwa), czesto wlasnie ten oring pada i stad powietrze..
Pozdro
Gitner
Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
- Razal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
A są problemy z odpalaniem ?? Generalnie powietrze w paliwie może dawać dziwne objawy w pracy silnika i jest to możliwe. Jednak proponuję zrobić diagnozę VAGiem gdy nie pomoże wymiana filtra ...matiix pisze:a czy powietrze w ukladzie moze miec wplyw na prace silnika to znaczy czy samochod moze byc mulasty? bo mi wydaje sie ze tak ale nie jestem pewien
Było: MK2 1,6 / MK3 GT TDI-VP / PASSAT B5 TDI-PD / Jest: PASSAT B6 TDI-CR / Lupo 1,0 / MK4 1,4 16V