Prędkościomierz!!
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Clericgrammaton
- Nowicjusz
Prędkościomierz!!
Witam,jestem tu nowy dopiero dzisiaj odkrylem to forum...prosze Was o pomoc:
otoz mam problem z predkosciomierzem, ktory nie wskazuje...raz zaskoczy znaczy wskazowka na 220 i opada... wydaje mi sie ze to linka ale sie nie znam dlatego wole zapytac fachowcow...jak to naprawic trzeba jechac do mechanika czy samemu da sie wymienic... z gory dzieki...Pozdrawiam
P.S mam golfa III CL 1.8
otoz mam problem z predkosciomierzem, ktory nie wskazuje...raz zaskoczy znaczy wskazowka na 220 i opada... wydaje mi sie ze to linka ale sie nie znam dlatego wole zapytac fachowcow...jak to naprawic trzeba jechac do mechanika czy samemu da sie wymienic... z gory dzieki...Pozdrawiam
P.S mam golfa III CL 1.8
- Clericgrammaton
- Nowicjusz
hmmm...czyli radzisz mi sprawdzic ta kostke... bo szczerze mowiac nie mam pojecia...wiem ze stalo mi sie to jak nie moglem wyjechac i krecilo kolami,nagle wskazowka na maksa pozniej opadla i tyle zaczelo pokazywac predkosc. To chyba duze koszty jezeli licznik siadł ale dziwne bo czasami wkazowka cos pokazuje oczywiscie błednie...z góry dzieki za rade...rydzu pisze:Licznik z Golfie mk3 jest elektroniczny, tam nie ma żadnej linki. Zacznij od sprawdzenia wtyczki w liczniku. Może być też, że masz po prostu uszkodzony licznik.
Najlepiej poszukać kogoś w okolicy, żeby sprawdzić w jego samochodzie twój licznik.
- Clericgrammaton
- Nowicjusz