Jakie turbo najlepsze dla silnika AAZ ?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Biperr0
- I choose You!
- Kontakt:
Chyba że kolega robi mod na dwie dwu sekcyjne pompy:D albo cztery jedno sekcyjne
V Były staruszek "pasław" V po zasłużonej i kochanej V "zuzie" mk2 V
kkolekk, pisałem o zmianie z minerała ale na pełny syntetyk a nie półsyntetyk.
zalej MOBIL 1 5W50 i będziesz miał spokój.
ja załyczas zalewam do wszystkich samochodów w domu taki olej i jeszcze w żadnym jeśli silnik nie ciekł przed zmianą to nie ciekł po niej.
jak chcesz mocno wysilić silnik to tylko i wyłącznie leje sięsyntetyczne oleje bo mineralne za bardzo skracają żywot silnika
zalej MOBIL 1 5W50 i będziesz miał spokój.
ja załyczas zalewam do wszystkich samochodów w domu taki olej i jeszcze w żadnym jeśli silnik nie ciekł przed zmianą to nie ciekł po niej.
jak chcesz mocno wysilić silnik to tylko i wyłącznie leje sięsyntetyczne oleje bo mineralne za bardzo skracają żywot silnika
- Biperr0
- I choose You!
- Kontakt:
Znacie kogoś na śląsku kto sie zna na pompach? Bo zastanawiam co zrobić ze swoją...
- Biperr0
- I choose You!
- Kontakt:
Własnie rozmawiałem z nim jakiś dzień temu i napisał że nie ma czasu jakbym tak mu miał przywieść samochód i robić na miejscu.A ja narazie nie moge sobie pozwolić na komfort bez auta.Chyba poszukam jakiejś drugiej pompy i będe z nią kombinował.Z chęcią bym sobie sam podłubał bo w sumie nie ma tam nic takiego specjalistycznego...
- Biperr0
- I choose You!
- Kontakt:
A na jaką proponujesz? Ja mam oryginalną 1,9 z LDA i jedynie mam pina zmienionego. W sumie jestem zadowolony bo mało mi pali.