niekoniecznie ja w ASO dawałem do regeneracji + demontaż/montaż + czyszczenie bebechów + nowy olej + masa pierdół 1900 zł z czego regeneracja ok 1000 złkaczmarczyk.m pisze:Kolesiowi dają z serwisów WV do regeneracji, tyle że serwis weźmie dwa razy tyle (przecież muszą zarobić!).
Kopci jak oszalały i zżarł prawie cały olej!
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Ludzie w ogóle nie myślą, oni tylko myślą, że myślą - Mark Twain
29.07.2010 - Independence day - And He Lived Happily Ever After . . .
29.07.2010 - Independence day - And He Lived Happily Ever After . . .
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
souler pisze:katalizator wytnij jak zamontujesz turbine
i katalizator wytnij jak zamontujesz turbine
Najlepiej cały układ wydechowy
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Na wsi nauczyli się wycinać katy bo to 100 kucy zaraz daje nie pisałem o układzie że wycięcie kata nic nie daje nawet w niektórych autach zwiększy spanaie , a pozatym schowaj agresje nie ma co się burzyć chodziło m,i że kolega zle zformuował wypowiedz wymień kata pewnie chciał napisać bo chyba nie jest ....
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...