Passat b3 1.6 tdic SWAP na 1.9 tdi 90 lub 110 km
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
panowie wykresy na stol
Flansze pod turbiny GTB!!
Montaż turbin GTB
Spawanie ukladow wydechowych/dolotowych metoda TIG
Customowe kolektory wydechowe
BIZON GARAGE
Montaż turbin GTB
Spawanie ukladow wydechowych/dolotowych metoda TIG
Customowe kolektory wydechowe
BIZON GARAGE
poczekaj tylko narysujemrozoo pisze:panowie wykresy na stol
[ Dodano: 15 Lis 2009 13:25 ]
ta na oko , a filmu twojego nie będę kometowa bo skrzynia , licznik , masa i to co widać toarwam pisze:porównanie z innymi autami shamowanymi.
tu masz mój i nic nie kombo ze skrzynia czy licznikiem i z tym jak widać
Ostatnio zmieniony śr lis 25, 2009 19:26 przez vision, łącznie zmieniany 2 razy.
masa MK3 1Z to 1145 / MK2 1.6TDic 920kg wedle danych , 140 kg dociążyłeś auto silnik ze skrzynia waży może o 50kg więcej niż TD ale bez przesadyarwam pisze:skrzynia to ASD a masa jest -80kg na moją korzyść
GPS lub ustawka z AFN i możesz wysyłać taki filmarwam pisze:mogę Ci filmik w lepszej jakości podrzucić na E-mail
Ostatnio zmieniony ndz lis 15, 2009 17:13 przez vision, łącznie zmieniany 1 raz.
nie miałeś porównania bo nawet sam silnik TD różni się masą od TDIvision pisze:silnik ze skrzynia waży może o 50kg więcej niż TD ale bez przesady
zobacz w dane MK3 z silnikami TD i TDI.
po drugie mam tylne zawieszenie od Paska B4 1Z i w bagażniku taką jedną małą skrzynkę o wadze blisko 50kg , i to jeszcze nie wszystko jest.
zresztą po samych nawet zdjęciach widać że po montarzu silnika TDI przód znacznie niżej usiadł niż był na silniku TD. a przy zawieszeniu nic nie modziłem
http://www.vwgolf.pl/?page_id=1077 a tu nie ma różnic i miałem porównanie jak zmieniałem motorarwam pisze:nie miałeś porównania bo nawet sam silnik TD różni się masą od TDI
zobacz w dane MK3 z silnikami TD i TDI.
coś waży a czy to aby silnik
a to co powiedz co masz w bagażniku , lub co można wymienićarwam pisze:po drugie mam tylne zawieszenie od Paska B4 1Z i w bagażniku taką jedną małą skrzynkę o wadze blisko 50kg , i to jeszcze nie wszystko jest.
arwam pisze:zresztą po samych nawet zdjęciach widać że po montarzu silnika TDI przód znacznie niżej usiadł niż był na silniku TD. a przy zawieszeniu nic nie modziłem
arwam pisze:po drugie mam tylne zawieszenie od Paska B4 1Z
głośnik Rockford ze starej serii nie stety sam głośnik nie ma żadnych innych oznaczeń i waży sam tylko 20kg ma podwójną cewkę i tylko 38cm średnicy samej membrany z grubym gumowym resorem który umożliwia duże wychylenia.vision pisze:a to co powiedz co masz w bagażniku , lub co można wymienić
niestety nie dysponuję odpowiednim peicykiem żeby go zasilić nawet na 40% jego możliwości membrana ledwo spacerek rozpoczyna a wzmacniacz się już niemal gotuje.\
obudowa waży drugie 25kg.
a auto ważyłem i stą wiem ile waży teraz jak się ważyłem porównywałem wynik na trzech różnych wagach.
kiedyś jak sięokazało jak na jednej zważyłem to się okazało że waga się popsuła i źle pokazywała teraz już mam porównanie z trzech wag więc myślę że pomiar można uznać za prawidłowy.
i zawsze ważyłem z pełnym zbiornikem zalanym do pełna wraz z kilkukrotnym odpowietrzaniem.
a tu masz działający link:
http://www.vwgolf.pl/?page_id=29
porównaj silniki AAZ i AFN czy nawet 1Z.
i powiedz że nie ma różnic
a VW B4 i Audi B4 z silnikiem AAZ i 1Z ważą to samo , wiecarwam pisze: http://www.vwgolf.pl/?page_id=29
porównaj silniki AAZ i AFN czy nawet 1Z.
i powiedz że nie ma różnic
i s hamuj auto , 120kM 280 Nm na pewno nie ma