Cofa sie paliwo
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
....mam bardzo podobne objawy...pojechalem dzis rano do serwisu bosh no i powiedzieli mi tam ze jak by ta oś w pompie była nieszczelna to by poprostu ciekła podczas jazdy ..i zapowietrzała układ podczas postoju jesli nie widać wycieków to powinno być ok (z ośką) a poza tym przestawiłmi kąt wtrysku i wyregulował dawkę...zobaczymy co to bedzie jutro rano...
PO 1 chłopy- NI KŁUCTA SIĘ !!!!!!!!:)
w sumie to dopóki nie zlikwiduję problemu to na 100% nie bedzie wiadomo co było, więc jak do tej pory kazdy ma rację-jak nie całą to częsciowo, bo przyczyn moze byc jak w zyciu kilka...
jak tylko znajde chwile czasu też walę do warsztatu, bo już mi cycki opadają
w sumie to dopóki nie zlikwiduję problemu to na 100% nie bedzie wiadomo co było, więc jak do tej pory kazdy ma rację-jak nie całą to częsciowo, bo przyczyn moze byc jak w zyciu kilka...
FYM -monituj mój kłopot kolo i dawaj znak co u Ciebie pomaga,....mam bardzo podobne objawy...pojechalem dzis rano do serwisu bosh no i powiedzieli mi tam ze jak by ta oś w pompie była nieszczelna to by poprostu ciekła podczas jazdy ..i zapowietrzała układ podczas postoju jesli nie widać wycieków to powinno być ok (z ośką) a poza tym przestawiłmi kąt wtrysku i wyregulował dawkę...zobaczymy co to bedzie jutro rano...
jak tylko znajde chwile czasu też walę do warsztatu, bo już mi cycki opadają
pozdrawiam Norbert
Hey
I jak się ten problem rozwiązał?
Mam identycznie > im dłuzej auto stoi tym dluzej trzeba krecic rozrusznikiem zeby odpalil Po nocy nawet 2min...
Świece ok, filtr wymieniony, a cholerne paliwo dalej się cofa. A zaczelo nagle, po prostu pewnego ranka zaczal ciezko odpalać, bez zadnych wczesniejszych ostrzezen
To coś w pompie, tak? Da się to samemu zrobić, bo kasy nie ma i dobrze by było zrobić to jak najtaniej. Proszę o rady
Pozdrawiam
I jak się ten problem rozwiązał?
Mam identycznie > im dłuzej auto stoi tym dluzej trzeba krecic rozrusznikiem zeby odpalil Po nocy nawet 2min...
Świece ok, filtr wymieniony, a cholerne paliwo dalej się cofa. A zaczelo nagle, po prostu pewnego ranka zaczal ciezko odpalać, bez zadnych wczesniejszych ostrzezen
To coś w pompie, tak? Da się to samemu zrobić, bo kasy nie ma i dobrze by było zrobić to jak najtaniej. Proszę o rady
Pozdrawiam
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
-
- Ma gadane
- Kontakt: