Uwaga na paliwo z BP
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Uwaga na paliwo z BP
na temperatury ujemne poniżej ok -8 to tylko diesel gold firmy statoil. teraz przy 20st w dół palił dobrze. a sąsiad na ropie zwykłej(nie wiem jaka stacja) musiał się poratować prądem i opalarką. ale jak wiadomo nie tylko gnojówa odpowiada za odpalenie. na BP nie tankuje...dla zasady:)
- inż. Mk2_marcin
- Golfista
Uwaga na paliwo z BP
a te paliwa które przyjeżdżają cysternami na stacje nie są na okres zimowy uszlachetniane, a na lato mają inny skład? z stąd te skoki cen zima-lato
ja tankuje na BP i jakoś nie odczuwam zmian w spalaniu.
ja tankuje na BP i jakoś nie odczuwam zmian w spalaniu.
- ciachotdi
- diesel m@ster
- Auto: Seat mii
Uwaga na paliwo z BP
na każdej stacjii paliwo nie może zamarznąć do 20 poniżej zera. Jak masz wątpliwości to prosisz o specyfikację z ostatniej dostawy paliwa. Masz tam wszystko opisane z laboratorium. Czy bp czy paliwo z orłem pochodzi z tego samego nalewaka. Ludzie w polsce dalej myślą jak w komunie.
Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem że na świecie jest
tylu idiotów
tylu idiotów
Uwaga na paliwo z BP
Yhy, jasne, BP jest straszne.
Od 4 lat leje praktycznie tylko tam, nigdy nic nie zamarzło (nawet przy -25), nigdy nie palił jak smok (do 8 wciągnie w korku, do 4 zejdzie w trasie - taki urok niedogrzanego tdi), zawsze paliwo super. Opowieści że po zalaniu tam nagle samochód pali 2 czy 3 litry więcej można wsadzić między bajki.
Od 4 lat leje praktycznie tylko tam, nigdy nic nie zamarzło (nawet przy -25), nigdy nie palił jak smok (do 8 wciągnie w korku, do 4 zejdzie w trasie - taki urok niedogrzanego tdi), zawsze paliwo super. Opowieści że po zalaniu tam nagle samochód pali 2 czy 3 litry więcej można wsadzić między bajki.