ciezko odpala na mrozie ...
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Ale ja doskonale rozumiem twoje obawy ,miałem dokładnie tak samo ,dopóki nie porozmawiałem z znajomym mechanikiem,poza tym w sobotę wymieniałem świece u siebie i wszystkie cztery wykręciłem bez problemu na ciepłym silniku,. wymieniłem jedną spaloną i jest dobrze.To nie jajko tak szybko nie pęknie .Widziałem jak to robią w warsztacie i wcale się tak z tym nie p.....(cackają)
Rozumiem miło mi to słyszeć bo czytając to forum wydawało mi się że to sprawa raczej delikatna. A od mechaników słyszałem że często się urywają wiec u mnie chyba mechanicy się nie znają na rzeczy . Świeczki siedzą od nowego wiec myślę że nie powinno być problemu.
A tak na marginesie to smarowałeś świece tym specjalnym smarem? Bo podobno jak nie posmarujesz i nie przykręcisz z odpowiednią siłą to następna wymiana nie musi udać się tak elegancko.
A tak na marginesie to smarowałeś świece tym specjalnym smarem? Bo podobno jak nie posmarujesz i nie przykręcisz z odpowiednią siłą to następna wymiana nie musi udać się tak elegancko.