chce ten komputerleon79 pisze:asko78 pisze:Podłączył kompa i diagnoza walnięta DM
Golf 4 TDI axr stukot w silniku
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Re: Golf 4 TDI axr stukot w silniku
ok nie będę się mądrował ale dla mnie interpretatorem wskazań jest kolega damcio którego bardzo pozdrawiam on może Was oświecić
yykkes, jeżeli masz jakieś fotki to poproszę [email protected] , w tym tygodni kupuję dwumasę ta pasuje do mojego auta http://allegro.pl/dwumas-sprzeglo-kpl-k ... 85561.html" onclick="window.open(this.href);return false; cena też nie mała ale myślę że będzie wszystko ok, tylko teraz gdzie wymienić. Ostatni robiłem rozrząd w mojej miejscowości ponoć w dobrym zakładzie, z wymiany jestem zadowolony ale na forum poczytałem że w silniku TDI PD po ustawieni rozrządu trzeba zrobić kąt synchronizacji, muszę pojechać do nich żeby mi to sprawdzili. Chcę u nich zrobić też sprzęgło.
chciał bym żeby mnie oswiecił jak poprzez kompa stwierdził ze masz padniete kolo dwumasowe -zle to zrozumiałes jakos bo damcio na pewno sprawdził ci inne parametry i jak one były dobre to powiedział ci ze to koło dwumasowe poprzez analize a nie ze na kompie to widac , pozdroasko78 pisze:damcio którego bardzo pozdrawiam on może Was oświecić
asko78, w takim razie musiałes go żle zrozumieć - na pewno nie powiedział ci ze na vagu wyjdzie usterka dwumasu. To jest część mechaniczna.
User
Kolego leon79" oczywiście zdaje sobie sprawę z Twoich umiejętności analizy wskazań ale jakbyś dokładnie czytał moje wypociny to może problemu by nie było, ale ok sprecyzuję. drgania występowały u mnie sporadycznie jak to się zowie ZRzM. to tak jak u dentysty ząb przestaje boleć . w końcu drgania stawały się coraz częstsze i któregoś razu podczas wizyty u damcia szczeście w nieszczęściu wystąpiły VAG podpięty i zaczęły głupieć korekcje damcio mówi dwumasa a On wie co mówi, p.Urbaniak mówi dwumasa. Cóż może niektórzy widzą więcej... ale bez urazy w listopadzie wymiana Sachs kpl. 1900zł + 400zł wymiana. Dam znać o wynikach. Koszalin pozdrawialeon79 pisze:asko78, w takim razie musiałes go żle zrozumieć - na pewno nie powiedział ci ze na vagu wyjdzie usterka dwumasu. To jest część mechaniczna.
DUŻO - za 1200 kompl sie kupuje sachsa i wymienia za 300 -to jest normalna cena a ty kolego sporo przeplacisz ale twój wybórasko78 pisze:Sachs kpl. 1900zł + 400zł wymiana
tak tak i zawija w te sreberkaasko78 pisze:podczas wizyty u damcia szczeście w nieszczęściu wystąpiły VAG podpięty i zaczęły głupieć korekcje
asko78, Proszę bardzo http://allegro.pl/listing.php/search?st ... &country=1" onclick="window.open(this.href);return false;
User
za 1200 to kupuje się AXR itp. o średnicy bodajże 224 mm a do ASZ (240mm) za tą cenę Sachsa nie dostanęodzim pisze:DUŻO - za 1200 kompl sie kupuje sachsa i wymienia za 300 -to jest normalna cena a ty kolego sporo przeplacisz ale twój wybórasko78 pisze:Sachs kpl. 1900zł + 400zł wymiana
nie wiedziałem ze do asz ale jak tak to masz tu http://allegro.pl/listing.php/search?st ... &country=1" onclick="window.open(this.href);return false;
ja bym dostal taniej w ic albo w focie ale mam znizki
ja bym dostal taniej w ic albo w focie ale mam znizki