olej,filtr!! jaki najlepszy?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Razal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
NO PROBLEM ale tak miałem z tymi popychaczami - więc jak sobie przypomne tovw_vandal pisze:Razal, wydaje mi się, że gdzieś na forum wypowiadaleś sie na temat mineralnego i tych popychaczy i wtedy się z tym nie zgodziłem, a teraz może tak na wyrost, sorrki
Było: MK2 1,6 / MK3 GT TDI-VP / PASSAT B5 TDI-PD / Jest: PASSAT B6 TDI-CR / Lupo 1,0 / MK4 1,4 16V
stosowałem już różne oleje w różnych samochodach
polecam MOBILA ewentualnie SHELL, na którym śmigam od roku na swoim dieselku
wcześniej miałem Castrola ale nigdy więcej silnik się grzał ostro i głośno chodził
jak zmieniłem na SHELLA nie mam problemów z kręceniem w zimie i silnika nie słychać
zbytnio w aucie
polecam MOBILA ewentualnie SHELL, na którym śmigam od roku na swoim dieselku
wcześniej miałem Castrola ale nigdy więcej silnik się grzał ostro i głośno chodził
jak zmieniłem na SHELLA nie mam problemów z kręceniem w zimie i silnika nie słychać
zbytnio w aucie
death before dishonour
-
- Gadatliwa bestia
- Lokalizacja: był Śląsk - Katowice, Mysłowice jest Poznań okolice
- Kontakt:
- vw_vandal
- Forum Master
- Kontakt:
woyteck, ja przyprowadziłem mk2 z tym olejem, rano jak paliłem autko to było słychac takie metaliczne stukanie i ogólnie chodził troche głośno ale co tam ale kiedyś zmieniałem uszczelkę po klawiaturą po 30 min wałek był suchy !!! W tedy won z tym olejem. Teraz leje Castrolka Magnatec na foru chwalą też Mobila więc te oleje polecam.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DvkPN1Buok0&feature=autoplay&list=FLdQqUeMMZKpjqZ72OdcA6cQ&lf=mh_lolz&playnext=1[/youtube]
- Razal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Jak to z olejami ;)
Ile ludzi - tyle opinii hehe
Było: MK2 1,6 / MK3 GT TDI-VP / PASSAT B5 TDI-PD / Jest: PASSAT B6 TDI-CR / Lupo 1,0 / MK4 1,4 16V