Ok miernikiem jeszcze nie robiełem ale jest nowe spostrzeżenie !!
Przyjechałem do domu i tak :
Jak jade to kontrolek średni sie rzazy a jak np stoje na luzie to mocniej :/ (wtedy auto bardziej drzy bo mam chyba coś z poduszką nie tak i leciutko drzy)
Ale przyjechałem na miejsce kontrolka prawie ze świeci wyciągnąłem przekaźnik od świeczek i zgasła potrzepałem nim troche coś tam w środku lekko lata ://////////
Załozyłem i znowu świeci a jak po nim stukałem to przygasała ....
[POLO] Mrugająca kontrolka świec żarowych podczas jazdy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
damcio151, tak właśnie chec zrobić
Juz sie poszukiwania zaczynają przekaźnika
a jak problem bedzie dalej to zrobie ze skrzynką Ale przed wszystkim przeczyszcze wszystkie styki wtyczki itd w skrzynce !!:)
Bo świece sie raczej nie grzeją (sprawdziłem miernikiem) no i jakby sie grzały to juz by sie dawno zjarały ;P
Juz sie poszukiwania zaczynają przekaźnika

Bo świece sie raczej nie grzeją (sprawdziłem miernikiem) no i jakby sie grzały to juz by sie dawno zjarały ;P
mam nadzieje , że przyczyną tego będzie coś banalnie prostegodamcio151, tak właśnie chec zrobić
Juz sie poszukiwania zaczynają przekaźnikaa jak problem bedzie dalej to zrobie ze skrzynką Ale przed wszystkim przeczyszcze wszystkie styki wtyczki itd w skrzynce !!:)

powodzenia