Odczyt Vag`iem ciśnienia w cylindrach - czy to realne ?

TDI, TD, D.... Piszemy tutaj TYLKO O PROBLEMACH Z SILNIKAMI DIESLA!

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
dziechu
Forum Master
Forum Master
Auto: Golf III, Touran I 2.0 FSI
Silnik: 1Z

Post autor: dziechu » pn kwie 23, 2007 13:31

cowboy pisze:dziechu, poczytaj to
No o takich sytuacjach napisalem w wczesniejszym poscie. Jest cala masa oszustow, ktorzy wciskaja nic nie warte produkty, ale niestety psuja opinie wszystkim, bo ludzie maja duze tendencje do uogolniania - jezeli jeden produkt (do jakiegos tam celu) jest do niczego, drugi tez, to znaczy ze wszystkie sa do niczego... To nieprawda. Moze byc nawet czasem 80% oszustow, ale nie zmienia to faktu ze pozostale 20% bedzie ok. Jak ktos kupi 10 letniego Golfa i bedzie mu sie sypal, to bedzie twierdzil ze wszystki Golfy sa do d... . Taka juz brzydka natura ludzi;) Akurat firme Xeramic obserwuje od wielu lat i mam bardzo dobra opinie. To firma Holenderska, nie Taiwan czy Chiny. Ich preparaty rzeczywiscie pochodza z najnowszych technologii stosowanych gdzie indziej. To sa wlasnie nowe technologie - tak zmienia sie cala technika. Gdyby z zalozenia odrzucac wszystko co nowe, to siedzielibysmy w jaskiniach, prawda? A test o ktorym napisalem, kazdy moze przeprowadzic sam, mysle ze raczej malo kto bedzie sam siebie oszukiwal;)

Awatar użytkownika
cowboy
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: cowboy » pn kwie 23, 2007 13:58

Ja oczywiście wkleję moje korekcje dawek po wyjeżdżeniu baku z Xeramic-em do wtrysków...zobaczymy jakie będą wyniki...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Silniki Diesla-problemy dotyczące tylko silników”