Witam chciałem się upewnić czy wentylatory chłodnicy w MK3 są wszystkie takie same nie zależnie od wersji silnika? Ponieważ muszę wymienić wentylator najlepiej od razu z tym silniczkiem i chcew się upewnić czy będzie pasował. Posiadam golfa MK3 TDI rok 94 silnik 1Z i czy ten wentylator podpasi???
http://moto.allegro.pl/item206775764_we ... klep_.html
z góry dzięki za pomoc. pozdrawiam.
wentylator chłodnicy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
oj chyba nie do końca wie ...bongo pisze:Gość chyba wie co sprzedaje.
zobacz w moim pasku 1,9TD silnik jest na 5 kabli i jaka wtyka
generalnie ten z aukcji dało by się zaadoptować do mojego AAZ, to pewnie i do 1Z także
a tak wygląda po stronie wtyki w moim AAZ (opisy na fotce używane były do innych celów)
remontuję, buduję łodzie, kajaki, canoe i jachty np. Mazurek650 -proszę pytać :)
Sharan - AFN
Sharan - AFN
jak to , w opisie aukcji napisał że pasuje do 1,9TD oczywiście mam na myśli paska,bongo pisze:Pewnie tak,ale w opisie nie zaznaczone że pasuje do 1.9 TD...RobertP pisze:oj chyba nie do końca wie ...
zobacz w moim pasku 1,9TD silnik jest na 5 kabli i jaka wtyka
generalnie ten z aukcji dało by się zaadoptować do mojego AAZ
jeśli o golfie TD to masz rację tego nie napisał, zobacz
Ostatnio zmieniony śr cze 20, 2007 13:01 przez RobertP, łącznie zmieniany 1 raz.
remontuję, buduję łodzie, kajaki, canoe i jachty np. Mazurek650 -proszę pytać :)
Sharan - AFN
Sharan - AFN