Dziwne trzaski po wymianie rozrzadu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Dziwne trzaski po wymianie rozrzadu
witam
po wymianie rozrzadu itd zaczely sie wydobywac dziwny dzwiek z okolic paska rozrzadu lub kolo zbiornika cieczy chlodzacej pojechalem do mechanika szybko spowrotem (ASO W HONDZIE) powiedzial ze wszystko ok ale przed wymiana rozrzadu tego nie slyszalem dzwiek jest taki jak by tarl plastik o plastki o wysokiej twardosci
ktos moze pomoc ?
po wymianie rozrzadu itd zaczely sie wydobywac dziwny dzwiek z okolic paska rozrzadu lub kolo zbiornika cieczy chlodzacej pojechalem do mechanika szybko spowrotem (ASO W HONDZIE) powiedzial ze wszystko ok ale przed wymiana rozrzadu tego nie slyszalem dzwiek jest taki jak by tarl plastik o plastki o wysokiej twardosci
ktos moze pomoc ?
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
tylko ze u mnie nic nie szarpie i nic innego sie nie dzieje poza tym dzwiekiem :<
viewtopic.php?f=89&t=308478&p moj borowik
W moim mk4 jest podobnie tez szłyszę jakis dziwny dzwięk w okolicy zbiorniczka od płynu szczególnie jek silnik jest nagrzany do tej pory nie moge ustalic co go powoduje rozrząd nowy pompa wody też
Ostatnio zmieniony ndz wrz 21, 2008 10:34 przez Neoarti, łącznie zmieniany 1 raz.
NordGlass Diamentowe szyby samochodowe, jak masz problem z szybą wal śmiało na PW :)
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
u mnie nie ma roznicy czy zimny czy cieply ;/ zauwazylem tez ze czasem jest czasem nie ma tego dzwieku
u mnie też raz hałasuje a raz nie ale rozrząd wykluczam bo sprawdzałem chyba już za 100 razy moim zdaniem to albo napinacz wielorolkowego albo alternator co dziwne ten dźwięk słuchać jak stoję przy otwartej masce jak próbuję przyłożyć ucho bliżej silnika to nie jestem w stanie zlokalizować źródła
NordGlass Diamentowe szyby samochodowe, jak masz problem z szybą wal śmiało na PW :)
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
no kurde to mamy to samo ja w poniedzialek jade do aso (do znajomych) rzeby przestrzepali co tam sie dzieje powiem tylko ze to zaczelo sie po wymianie rozrzadu jak bede wiedzial to dam znac !