Silnik nie gaśnie przy włączonej lampce
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Silnik nie gaśnie przy włączonej lampce
Witam!
Problem taki jak w temacie... nie gaśnie mi silnik! odkryłem że jest to wina lampki w podsufitce! jesli mam ją włączoną i odpale silnik to spoko (lampka gaśnie i silnik pracuje)
Problem zaczyna się gdy trzeba zgasić silnik! wyciągam kluczyk ze stacyjki... silnik pracuje(zegary gasną, wskazówki opadają) a lampka w podsufitce się zapala jak przed odpaleniem!
Jaka może byc tego przyczyna?
Problem taki jak w temacie... nie gaśnie mi silnik! odkryłem że jest to wina lampki w podsufitce! jesli mam ją włączoną i odpale silnik to spoko (lampka gaśnie i silnik pracuje)
Problem zaczyna się gdy trzeba zgasić silnik! wyciągam kluczyk ze stacyjki... silnik pracuje(zegary gasną, wskazówki opadają) a lampka w podsufitce się zapala jak przed odpaleniem!
Jaka może byc tego przyczyna?
Mam tego golfa od ok miesiąca, i z tego co zauwazylem to ktoś ostro mieszał w elektryce! :/ nigdy nie używałem lampki wiec nie wykryłem tej usterki wczesniej! dziś zapalilem sobie ją na chwilkę i masz... nie mogę wyłączyć silnika ;PVirus177 pisze:chyba ktos zastosowal patent z Adam Slodowy series
heehhe a tak na powaznie to od kiedy to zauwazyles czy wczesniej tak bylo ???
- skibszczok
- Użytkownik
- Kontakt:
- sosna232
- Mały gagatek
- Kontakt:
Dzis kolesiowi radio podlaczalem i zlaczylem + z acc zeby gralo bez kluczyka przekreca kluczyk zeby auto zgasic a ono nie chce ? ;p hehehe to motyw, a jak puscilem auto gaslo, tez namieszane :p
“Gdyby Bóg lubił przedni napęd chodzilibyśmy na rękach”
“Żaden mężczyzna nie przyzna się, że jest kiepskim kochankiem lub kierowcą”
“Żaden mężczyzna nie przyzna się, że jest kiepskim kochankiem lub kierowcą”