uszczelka pod głowicą - w-wa lub okolice - warsztat
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
uszczelka pod głowicą - w-wa lub okolice - warsztat
Witam wszystkich!
Potrzebuje namiarów do dobrego warsztatu lub jakiegoś magika co mi zrobi uszczelkę pod glowicą w Golfie MK4 TDI 110KM. Jeżdze z tym problemem już z pół roku. Ostatnio jest coraz gorzej. Wczoraj cały zbiorniczek uciekł. W zbiorniczku czarna maź - olej. Jestem z Mińska Mazowieckiego potrzebuje jakiś namiarów na jakiegoś speca.
Pytanie dodatkowe: rozrząd wymieniany kompletny 15000 km temu czy trzeba zmieniać czy wystarczy tylko zmiana paska.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedz..
Potrzebuje namiarów do dobrego warsztatu lub jakiegoś magika co mi zrobi uszczelkę pod glowicą w Golfie MK4 TDI 110KM. Jeżdze z tym problemem już z pół roku. Ostatnio jest coraz gorzej. Wczoraj cały zbiorniczek uciekł. W zbiorniczku czarna maź - olej. Jestem z Mińska Mazowieckiego potrzebuje jakiś namiarów na jakiegoś speca.
Pytanie dodatkowe: rozrząd wymieniany kompletny 15000 km temu czy trzeba zmieniać czy wystarczy tylko zmiana paska.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedz..
Ostatnio zmieniony wt maja 05, 2009 07:47 przez roro, łącznie zmieniany 1 raz.
Silnik TDI 110 KM - golf MKIVAdamm pisze:roro, jaki silnik dokladnie?
arwam, w tytule tematu jest mk4 TD
Profil już zaktualizowany Sorki ale miałem problemy małe..
Adamm jesteś w Rembertowa? Jak możesz mi pomoc z tym warsztatem to ja jestem dzień w dzień w Sulejówku bo tam pracuje..
Ostatnio zmieniony wt maja 05, 2009 08:07 przez roro, łącznie zmieniany 3 razy.
No zabieg mnie troche kosztował ale oprócz uszelki wymienił mi jeszcze wszytkie swiece żarowe na nowe bo okazało się ze jedna była tylko ok (dlatego kiepsko palił z rana). Uszczelka (plan, jakies uszczelniacze, plyn itp) + swiece * 4 = 1000zl. Myślę że to ani mało ani dużo. Jak na razie wszystko ok i nie zauwazam problemu z ktorym jezdzilem pol roku.Adamm pisze:roro, z ciekawosci ile taki zabieg?:)
Pzdr
- Adamm
- V.I.P.
- Auto: Octavia II BLS++ / Passat B4 1Z+
- Kontakt:
arwam, tylko policz ze za czesci i obrobke wychodzi ok 500 zl, wiec wyjecie i zalozenie glowicy z calym tym osprzetem za 500 zl to chyba nie tak duzo
Moje auto w budowie --> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=245535
MASZ PROBLEM Z NASTAWNIKIEM?? --> napisz do mnie
mechanika pojazdowa aut grupy VAG
MASZ PROBLEM Z NASTAWNIKIEM?? --> napisz do mnie
mechanika pojazdowa aut grupy VAG