pasek rozrzadu chodzi na boki
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
pasek rozrzadu chodzi na boki
witam dzis zdjełem obudowe rozrzadu i zaniepokoił mnie pasek rozrzadu który chodzi na poki tak z 1 mm w kazda strone czo moze byc nie tak
powered by xes...
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
ajurczuk, w moim pasek chodzi dokładnie tak samo...
Żadne z kół nie ma bicia,koła proste,rolka sprawna,pasek O.K....
Główkowałem nad tym sporo czasu,ale dałem sobie spokój...paska nie tnie,a jeżdżę tak już rok czasu...
Jest jeszcze tak,ze jak pasek mocniej napnę,to wtedy balansuje,a jak odrobinę popuszczę,to nie...ogólnie wolę mieć mocniej napięty,niż za luźny i ma coś się stać.
Kiedyś jak miałem wyjętą pompę i kręciłem kołem,to ono właśnie miało taki delikatny skok i kto wie,czy to nie przez to...
Żadne z kół nie ma bicia,koła proste,rolka sprawna,pasek O.K....
Główkowałem nad tym sporo czasu,ale dałem sobie spokój...paska nie tnie,a jeżdżę tak już rok czasu...
Jest jeszcze tak,ze jak pasek mocniej napnę,to wtedy balansuje,a jak odrobinę popuszczę,to nie...ogólnie wolę mieć mocniej napięty,niż za luźny i ma coś się stać.
Kiedyś jak miałem wyjętą pompę i kręciłem kołem,to ono właśnie miało taki delikatny skok i kto wie,czy to nie przez to...