Działanie zaworka zwrotnego w filtrze paliwa
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Użytkownik
że to jest niby podgrzewacz filtra jak ciepłe paliwo z pompy wtryskowej idzie , jak to dobrze rozumie
było:syrena 105.mercedes123.golf2 1,3.sierra2,3 d.reno111,6reno kango 1,4 pb.vw golf3 1,9 tdi. audi 80 tdi.vw polo 1,9 d peugeot 307 1,6 hdi. kilka innych umkło uwadze a teraz ford fokus mk 2 2,0 tdci 136 ps już 170ps i 400 niutków oraz audi a2 1,4 tdi 105,9ps 232,8nm
On jest po to ze ciepłe paliwo powracające z pompy idzie z powrotem do filtra i ogrzewa to ze zbiornika
Wysłane z "notatnik" NOKIA 3410
Re: Działanie zaworka zwrotnego w filtrze paliwa
Ok tylko skoro 3 jest zamknięta to jak powracające ciepłe paliwo ma trafić do filtra ? Może nie mam tyle pary w ustach
Potrzebujesz programu, korekty do MSA15, EDC15V czy EDC15P ? Twój diesel źle odpala? Pisz PM...
Następny temat o podgrzewaczu w tym tygodniu
To nie jest zaworek zwrotny!!!Zrozumcie to w końcuneox pisze:Działanie zaworka zwrotnego w filtrze paliwa
No pewnie tylko podgrzewacz paliwka w filtrze . Tylko jakaś kiepska myśl techniczna w tym VW, inni maja to zrobione profesjonalnie a tu fuszerabongo pisze:To nie jest zaworek zwrotny!!!Zrozumcie to w końcu
Zawsze może być Ciut Ciut więcej!!!
Chodzi o temp cieczy jaka w nim przepływaneox pisze:Ok tylko skoro 3 jest zamknięta to jak powracające ciepłe paliwo ma trafić do filtra ?
Wysłane z "notatnik" NOKIA 3410
Rafał 21, Zrozumiałeś?Czy to za trudne?Damian-jg pisze:Chodzi o temp cieczy jaka w nim przepływa
kol.bongo, to widocznie nie do mnie to pytanie! Bo ja mam rozpracowany ten podgrzewacz od A do Z I dalej twierdzę ze ten podgrzewacz to fuszera jak guma na plastikachbongo pisze:Rafał 21, Zrozumiałeś?Czy to za trudne?
Zawsze może być Ciut Ciut więcej!!!