dziękuje wszystkim za odpowiedzi napewno z nich skorzystam, już nie długo.
ta pompa co na zdjęciu to przykładowa pompa z allegro, ja mam silnik nie wiem jakie oznaczenie ale 44kw 60 KM rok 91', jestem z niego naprawde zadowolony
odpala nawet w takie mrozy ja w tą zime po ponad 20 stopni mrozu i z tą awarią pompy. jest naprawde oszczędny pali nie więcej niż 5l ON, a często tankuje bio na bliskiej
i według mnie lepiej mi silnik chodzi, odpal lepiej niż na ON bo nie musi tak kręcić, i lepiej kręci silnik bo na ON na 3 dociągłem ledwie 110km/h a na bio lekko ponad 120km/h, tak więc same plusy

.
a nie chce już inwestować w ten samochód zbyt wiele kasy, robie tylko to co trzeba zrobić,
poza tym posiadam do niego drugi kompletny silnik z pompą i turbiną i skrzynie 5-ke, z tego silnika przestrzpiłem już głowice kompletną bo mi rolka sie rozleciała i głowice trafiło więc nie kombinowałem tylko kupiłem akurat trafił sie silnik okazało sie że dziewiczy i głowica sie przydała, poza tym pompa już przełożona z tego silnika bo stara jak sie dobrze zagrzał to nie trzymała obrotów i gasł i był problem z odpaleniem na obecnej jest wszystko wporządku tylko kapie

.