seryjny AFN po chipie
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
seryjny AFN po chipie
W piatek nadeszła ta chwila wziąłem urlop i pognałem do uysego ...
wyjechalem sobie wcześniej odwiedzić rodziców, wiec o 4 rano jeszcze rozruszałem turbinkę kilując po gierkówce mondeo i paska TDI.. i w końcu rozbujałem klekota do 200 km/h
no ale do rzeczy, zapieliśmy autko na rolki i zhamowaliśmy...wyszło nawet nieźle - bez dmuchania na IC
Uysy zaczął sobie tam dłubac w sterowniku, a ja z nudów (i za namową usego) wyczyściłem przpływke - bo mnie coś się muł wydawał na wyższych obrotach...
Ponownie autko zostało zhamowane i pomimo że uysy miał wgrać mi hardcor, a wział program chyba z półki dla emerytów to daliśmy sobie pas..
Żal mi było kolegi, bo kac go męczył niemiłosierny a i mnie upał dawał się we znaki...póki co bedzie tak jak jest..
zresztą co bede ściemniał popatrzcie na wykresik - zobaczcie jak się czyści przepływki...
ps. przy okazji pozdro dla uysego !!
wyjechalem sobie wcześniej odwiedzić rodziców, wiec o 4 rano jeszcze rozruszałem turbinkę kilując po gierkówce mondeo i paska TDI.. i w końcu rozbujałem klekota do 200 km/h
no ale do rzeczy, zapieliśmy autko na rolki i zhamowaliśmy...wyszło nawet nieźle - bez dmuchania na IC
Uysy zaczął sobie tam dłubac w sterowniku, a ja z nudów (i za namową usego) wyczyściłem przpływke - bo mnie coś się muł wydawał na wyższych obrotach...
Ponownie autko zostało zhamowane i pomimo że uysy miał wgrać mi hardcor, a wział program chyba z półki dla emerytów to daliśmy sobie pas..
Żal mi było kolegi, bo kac go męczył niemiłosierny a i mnie upał dawał się we znaki...póki co bedzie tak jak jest..
zresztą co bede ściemniał popatrzcie na wykresik - zobaczcie jak się czyści przepływki...
ps. przy okazji pozdro dla uysego !!
Ostatnio zmieniony śr cze 21, 2006 09:00 przez cowboy, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Cowboy podaj mi na priva namiary na Uysego a wykresik ladny.. z 1Z musze tak wyciagnac
Pozdro
Gitner
Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... c&start=15
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
- Kris-THC
- Gadatliwa bestia
- Auto: Polo 9N Audi A3 8P Golf MK4
- Silnik: AHF
- Kontakt:
W czwartek ciąłem 2 paczki z Legnicy A-4 a silnik 1Z i soft Seba wgrał mi niby z półki bo nie chciałem hardcoru. Prędkościomierz wskazuje bez przekłamań. Mam tylko wolny wydech i wkładkę K&N no i dbam o silnik. Myślę że AFN po sofcie powinien robić 210-215km/h tak jak kolesia ibizka z tym motorem. Kumpel niedawno startował ze mną swoim peugeotem 307 1.6HDI [110km] i jak zapiąłem 3 bieg to już zostawał w tyle o długość 2 aut więc chyba nieźle jak na mojego klekota. W czwartek jadę do ASO na wymianę rozrządu bo śpię nieco niespokojnie ostatnio a pogoda piękna i noga ciężka
przed softem kończyła mi się skrzynie po prostu silnik osiagał 4300 i pupa podchodziłem pod 200 i koniec ...Kris-THC pisze:Myślę że AFN po sofcie powinien robić 210-215km/h
teraz może 220 poleci bo i silnik wyżej się kręci (patrz wykres) - na hamowni pojechał do 4700 i było ponad 220...mysle że w realu tez się tak wkręci
- Kris-THC
- Gadatliwa bestia
- Auto: Polo 9N Audi A3 8P Golf MK4
- Silnik: AHF
- Kontakt:
Ale jak skrzynia się już zamyka to raczej więcej nie pojedziesz choćby było tych koni 2x więcej. Moment naprawdę masz dobry nawiasem mówiąc uważaj na sprzęgło bo ja wymieniłem miesiąc po wgraniu softu a wydatek zbliżony do kosztów programu
Zaczęło się ślizgać przy pałowaniu na 4-5 biegu na 1-2 nie zauważyłem uślizgów. 3 pasażerów w aucie wyprzedzasz i nagle karamba się robi
Zaczęło się ślizgać przy pałowaniu na 4-5 biegu na 1-2 nie zauważyłem uślizgów. 3 pasażerów w aucie wyprzedzasz i nagle karamba się robi