Reduktor AC R01
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Reduktor AC R01
Co sądzicie o reduktorze AC R01 FIRMY STAG, czy warto zakupić do swojej instalacji w golfie IV ?
Za wszelką pomoc wielkie dzięki
Za wszelką pomoc wielkie dzięki
Reduktor AC R01
Ja mam u siebie w AKL`u reduktor AC R01 i nie mam zastrzeżeń, działa dobrze w pełnym zakresie obrotów, nic nie szarpie ani nic w tym stylu
-
- Nowicjusz
Reduktor AC R01
Dzięki wielkie za odpowiedź teraz jestem pewniejszy bo jeszcze się wahałem,
ale jednak wychodzi że warto kupić ten reduktor AC R01
ale jednak wychodzi że warto kupić ten reduktor AC R01
Reduktor AC R01
Warto.. Znajomy w VW Golfie 2.8 VR6 ma reduktor firmy Stag i do tego sterownik Stag'a 300 Plus i jest bezproblemowo !
Reduktor AC R01
Jak najbardziej polecam elementy STAG! Mam w swoim Golfie 1.4 16V całą instalację tej firmy wraz z tym reduktorem właśnie. Jak mówią poprzednicy - jazda bez szarpania na wysokich obrotach Bardzo sobię chwalę
Reduktor AC R01
Panowie, same ochy i achy, a to toś zwane reduktorem ACR01 jest tak nieprzewidywalne że szok. Czarny do 150 KM jeszcze ujdzie, ale czerwony do 250 KM to padaka kompletna, pływa ciśnienie, niestabilny, pierdzi i wydaje inne dźwięki, nie polecam!!!! ------- chyba że dla masochisty.
Za to sterownik STAG to jest ok, bez zastrzeżeń.
Ale najważniejszy jest montaż, i strojenie instalki w drodze.
Z wtryskiwaczy polecam BARRAKUDY.
Za to sterownik STAG to jest ok, bez zastrzeżeń.
Ale najważniejszy jest montaż, i strojenie instalki w drodze.
Z wtryskiwaczy polecam BARRAKUDY.
Reduktor AC R01
o tym czerwonym ACR-01 nie miałem pojęcia, że takie z nim problemy. Będę pamiętał. Choć jak na razie same superlatywy o Stagu słyszałem.
-
- Nowicjusz
Reduktor AC R01
Ja też nie słyszałem o żadnych problemach z tym reduktorem Staga dlatego chciałem go założyć. To jak warto go założyć ? Potrzeuję jeszcze z jedno potwierdzenie bo jameess wprowadził mi tu zamęt
Reduktor AC R01
Seba, załóż czarny do 150 KM i będzie ok, natomiast omijać szerokim łukiem czerwony ACR01 do 250 KM.
-
- Nowicjusz
Reduktor AC R01
Jameess już właśnie założyłem ten reduktor ACR01 czarny jakoś na początku czerwca i powiem, że sprawuje się bardzo dobrze, na razie nie ma żadnych problemów. Pozdrawiam i dziękuję za pomoc. Pozdrawiam
Reduktor AC R01
O tych reduktorach jest temat na kilkadziesiąt stron na lpg-forum. Było z nimi sporo problemów i zależało od sztuki jak się trafiło. Podobno teraz są już poprawione...