Instalacja lpg przestała działać..
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam, pewnie tych tematow było dużo, ale pisze z tel bo jestem w delegacji i nie na bardzo mam jak szukać, problem polega na tym że instalacja przestala działać z dnia na dzień, ma ona 9lat i jest to z firmy Tomasetti czy jakoś tak silnik to 1.8 ADZ gaz zwykły do 100HP, problem polega na tym że diody na przelaczniku się nie świecą, i samochod nie przełącza się na lpg, bezpieczniki sprawdzone, co to może być? Pomocy.
Dawne mk3 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=511391" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- VWGolf.pl Killer
bezpieczniki a mam na myśli te pod maską ? sprawdź od aku zasilane do gazu na przewodzie jest bezpiecznik, ewentualnie sprawdź czy do centralki dochodzi zasilanie ,jak dochodzi ,centralka do wymiany , choć możesz sprawdzić czy nie ma zimnych lutów na płytce drukowanej
Sprzedam części do pomp wtryskowych,całe pompy 110afn,90 1z, 90 Z górnym przelewem,pompa renault 1.9dti tłok 11
Proponuje sprawdzić cewkę na elektrozaworze, czy dostaje napięcie a jak dostaje czy cewka pracuje.
-
- VWGolf.pl Killer
co ma cewka do całej centralki,centralka i tak nie świeci to w jaki sposób pójdzie plus na cewkę?
Sprzedam części do pomp wtryskowych,całe pompy 110afn,90 1z, 90 Z górnym przelewem,pompa renault 1.9dti tłok 11