Wskaźnik poziomu gazu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Ma gadane
Wskaźnik poziomu gazu
Witam chciałbym się dowiedzieć czy ktoś wie czy ma pomysł jak zrobić żeby oryginalny licznik poziomu paliwa po przelaczeniu przelacznika wskazywal poziom LPG wiem ze sa na alledrogo wskazniki ale wiekszosc albo diodowa albo wskazowkowa tylko nigdzie to nie pasuje zeby ladnie wygladalo ;] i naszedl mnie taki pomysl. Mam LPG stag 1 gen
Wskaźnik poziomu gazu
Wątpię żeby to było możliwe.
Zresztą, sam czujnik poziomu gazu w starszych instalacjach jest niewiele warty. W moim lovato czujnik rezerwy ustawiam co 2 miesiące, a i tak się rozjeżdża i pokazuje rezerwe nawet jak jest pełny
Zresztą, sam czujnik poziomu gazu w starszych instalacjach jest niewiele warty. W moim lovato czujnik rezerwy ustawiam co 2 miesiące, a i tak się rozjeżdża i pokazuje rezerwe nawet jak jest pełny
Powoly, bo się rozpierdoly...
Wskaźnik poziomu gazu
Wszystko się da, kwestia umiejętności i wiedzy. Widziałem kiedyś coś takiego w Volvo w Holandii.
Ale z precyzją może być różnie. Musiałbyś mieć sensor wskazania w butli wraz z układem, który dostosowywałby sygnał oporu dla właściwego dla pływaka w mk2. Układ musiałby się przełączać wraz z paliwem. Ale raczej szkoda waty.
Ale z precyzją może być różnie. Musiałbyś mieć sensor wskazania w butli wraz z układem, który dostosowywałby sygnał oporu dla właściwego dla pływaka w mk2. Układ musiałby się przełączać wraz z paliwem. Ale raczej szkoda waty.
-
- Ma gadane
Wskaźnik poziomu gazu
aha no w sumie tak ;/ to nic kupie sobie ten zwykly z allegro dzieki za odpowiedz ;]