Opony i felgi do golfa MK V
- miasikvw5GTI
- Mały gagatek
- Kontakt:
Wiesz jak to jest kół nikt nikomu nie wybiera bo to sie Tobie maja podobać ale jak dasz 2 klocki i bedzie lipa z tym ze za szerokie a nie masz gwintu. Lepiej zainwestuj sobie w te bbs lm podroby kupi za 2 koła do tego oponki i bedziesz zadowolony
A cos takiego ladnie siadzie 18" 8x18 et 45 z oponami 225/40/18 tylko one byly naprawiane? I bron boze nikomu nie kaze wybierac za mnie tylko chodzi o parametry czy to jakos zagra bo ja jestem w tym zielony.
- miasikvw5GTI
- Mały gagatek
- Kontakt:
Takie to juz tak 8J to siądzie ładnie i nic nie bedzie przycierac opcierac a jak bedziesz chciał zeby bardziej wystawały to dystans i bedzie git to juz sobie dograsz jak założysz i zobaczysz
A to ze byly naprawiane tzn prostowane moze cos wplynac na jazde i ich wytrzymalosc?
- miasikvw5GTI
- Mały gagatek
- Kontakt:
Zależy co z nimi było ze zregenerowal ale pewnie były po obdzierana i zrobił zeby były jak nowki jak da dobrze zrobione wywarzone to beda śmigać ale tak jak mowie nie wiadomo co z nimi było
- miasikvw5GTI
- Mały gagatek
- Kontakt:
- trzeci5
- Forum Master
Re: Opony i felgi do golfa MK V
parametry felg jak najbardziej są odpowiednie jedynie ta opona będzie baloniasto wyglądać na tych 8J to jesy oczywiście moje zdanie,tyle że ja sie o tym sam przekonałem,na poprzedniej stronie dodałem w poście link do foto na którym widać jak na 8J wygląda opona 225/40 i 215/40,KoGi pisze:A cos takiego ladnie siadzie 18" 8x18 et 45 z oponami 225/40/18 tylko one byly naprawiane? I bron boze nikomu nie kaze wybierac za mnie tylko chodzi o parametry czy to jakos zagra bo ja jestem w tym zielony.
- miasikvw5GTI
- Mały gagatek
- Kontakt:
Jak najbardziej trzeci5 masz racje troche baloniasto
Ale tu kolega mówi ze ma do kupienie z oponami odrazu tak ze jak cos to zmieni 215 35 by siadly ładnie i dodały uroku feli
Ale tu kolega mówi ze ma do kupienie z oponami odrazu tak ze jak cos to zmieni 215 35 by siadly ładnie i dodały uroku feli
A macie moze zdjecie golfa v na 18 z orginalnym zawieszeniem? Jak cos to mozecie podrzucić. Z góry dziekuje.
- miasikvw5GTI
- Mały gagatek
- Kontakt:
Zdjęcie nie mam ale na org wyglada tak sobie bez rewelacji troche za wysoko chociaz same sprezyny pasuje zmienic
A takie sprężyny warto kupic uzywane czy lepiej nowe? I o co chodzie z tymi kolorowymi oznaczeniami, jak na to wszystko reaguje reszta zawieszenia nie zuzywa sie bardziej i szybciej trzeba wymienic?
Re: Opony i felgi do golfa MK V
KoGi pisze:A macie moze zdjecie golfa v na 18 z orginalnym zawieszeniem? Jak cos to mozecie podrzucić. Z góry dziekuje.
Tu masz u mnie na aucie na seryjnym zawiasie
Trochę słaba jakość ale coś tam widać
Felga 18"x7,5J
opona 225/40