Opony i felgi do Golfa MK IV, Bory
theblues888, dzięki Ci za odrobinkę teorii i objaśnienie sprawy.
Takie by obleciały na początek ?
http://allegro.pl/felgi-aluminiowe-15-a ... 15648.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Takie by obleciały na początek ?
http://allegro.pl/felgi-aluminiowe-15-a ... 15648.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- orzech17111
- Forum Master
- Kontakt:
pany ciezko jest mi sie zdecydowac...
miedzy 205/40 r18
a 205/35... miał ktos porownanie.. ? boje sie troche 35 czy nie beda naprawde mega niskie... cały zeszły sezon przelatałem na 40 i było spoko wiadomo omijanie dziur itp.. a na 35 boje sie ze byle pierdołka na drodze moze je uszkodzic... poradzicie ?
miedzy 205/40 r18
a 205/35... miał ktos porownanie.. ? boje sie troche 35 czy nie beda naprawde mega niskie... cały zeszły sezon przelatałem na 40 i było spoko wiadomo omijanie dziur itp.. a na 35 boje sie ze byle pierdołka na drodze moze je uszkodzic... poradzicie ?
na 205/35 będziesz miał wheelgap i będzie kulawo wyglądać jeżeli nie masz okolic -130 ;]
- orzech17111
- Forum Master
- Kontakt:
Shmatan, air wpada. Wiec co sadzisz??
tylko tez zeby to na codzien wygladalo (jazda na codzien to u mnie aktualnie max skrecony gwint przod i tył bez regulatorow) tak ze na ar. bedzie podobnie... i teraz pytanie czy sens jest dawac te 35 (wydaje mi sie ze tylko jak bd lezał na max bedzie dobrze wygladac..) czy wrzucic 40 i z zeszłego roku wiem ze na takowym setupie przod był spoko i tył ładnie spasowany.
tylko tez zeby to na codzien wygladalo (jazda na codzien to u mnie aktualnie max skrecony gwint przod i tył bez regulatorow) tak ze na ar. bedzie podobnie... i teraz pytanie czy sens jest dawac te 35 (wydaje mi sie ze tylko jak bd lezał na max bedzie dobrze wygladac..) czy wrzucic 40 i z zeszłego roku wiem ze na takowym setupie przod był spoko i tył ładnie spasowany.
orzech17111, jeżeli poduchy to możesz się pokusić o 205/35 lub pośrodku - 215/35. 215/35 jest niższe od obecnego 205/40, lepiej wygląda na naciągu i jest bardziej dostępne niż 205/35
- orzech17111
- Forum Master
- Kontakt:
ajj wlasnie mam do kupienia w dobrej cenie 205/40 ... a jak nie to nankanga 35 dlatego tu jest rozkminka.
postaram sie dorwac nawet jakies złechane 205/35 na wulkanizacji i wciagnac na test
Shmatan, za rady
postaram sie dorwac nawet jakies złechane 205/35 na wulkanizacji i wciagnac na test
Shmatan, za rady
http://tablica.pl/i/oferta/felgi-porsch ... 4CKcT.html
Czy te felgi to ori porsche ? Cena niska , więc dość podejrzane ogłoszenie
Czy te felgi to ori porsche ? Cena niska , więc dość podejrzane ogłoszenie
- trepson_vlcrew
- VAG ŁOWICZ
Felgi porsche nie miały chyba śrub jak pamiętam... a to ma nwet tylko atrapy...
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=413934
#vlcrew #bagged #12_5j #widebody #1.8t #custom #LY3D #mk4
- michaltrzebnica
- Ma gadane
panowie jaki dystants na przód i tył do mkIV z felgami w rozmiarze 17 8J et35 i profilu opony 205/40 ? gwint jesli bedzie trzeba to skreci sie do oporu
michaltrzebnica, trzeba
Ja bym dał 10 i 20mm. Pamiętaj, że jeżeli masz centrowanie felgi 57.1 to dystansów pomiędzy 5 a 13mm nie da się zrobić
Ja bym dał 10 i 20mm. Pamiętaj, że jeżeli masz centrowanie felgi 57.1 to dystansów pomiędzy 5 a 13mm nie da się zrobić
- michaltrzebnica
- Ma gadane
dzięki Shmatan.
otwór centrujący mam 75 mm, więc powinno być ok rozumiem ? chętnie bym zobaczył jak to wygląda mniej więcej, więc jeśli ktoś posiada zdjęcie w podobnym setupie to bede wdzieczny. pozdrawiam
otwór centrujący mam 75 mm, więc powinno być ok rozumiem ? chętnie bym zobaczył jak to wygląda mniej więcej, więc jeśli ktoś posiada zdjęcie w podobnym setupie to bede wdzieczny. pozdrawiam
A ja mam pytanie czy ktoś posiada foto golfa na 17" na oponie 205/50 z jakimiś springami obniżającymi?
- michaltrzebnica
- Ma gadane