[all VW]Galeria felg do GOLFA MK1, MK2, MK3, MK4, MK5, MK6
- roboform550
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
[all VW]Galeria felg do GOLFA MK1, MK2, MK3, MK4, MK5, MK6
Witam
Podpatrzyłem podobny temacik na innym forum i postanowiłem założyć podobny u nas jeżeli mój pomysł chybiony to proszę o usuniecie tematu. Niby podobny istnieje "Ciekawe, Cultowe, Brzydkie Felgi" ale ja mam inną propozycję.
Od zawsze mamy dylematy odnośnie zmiany felg. 15', 16' ... 19"??? Która będzie pasować i wogule nigdy nie można się zdecydować, a narzędzia dopasowujące różne modele felg do samochodów dostępne w necie są żałosne. A wertowanie działu nasze auta żeby znaleźć jakieś foto konkretnych felg to życia nam zabraknie
ZASADY
Dlatego proponuję:Rozpoczynamy galerię zdjęć naszych aut, aut kolegów i innych znajomych z neta ze skupieniem się na pokazanie felg na których auto stoi, według następujących zasad:
1) Galeria dotyczy golfa MK1, MK2, MK3, MK4, MK5, MK6
2) Wklejamy zdjęcia autka, tak, aby felgi (przód i tył) były w miarę dobrze widoczne.
3) Mogą to być cudze/zaobserwowane autka. Mogą być zdjęcia z neta ale z zachowaniem zasad z punktu 6 bo po co nam zdjęcia felg których i tak nie kupimy bo nie znamy modelu ani producenta?
4) Żadnych dyskusji
5) Wklejamy nie więcej niż 3 fotki.
6) Piszemy dodatkowe informacje:
- firma i model felgi
- rozmiar felgi
- szerokość felgi (jeśli znam)
- parametry opony (jeśli znam)
- jakie obniżenie (np. std albo 60/40) czy/jakie są użyte dystanse.
- ile zapłaciłam/łem (jeśli chcę/mogę się pochwalić)
- gdzie kupiłam/łem (jeśli chcę/mogę zarekomendować sprzedawcę)
- springi eibach 35/35
Podpatrzyłem podobny temacik na innym forum i postanowiłem założyć podobny u nas jeżeli mój pomysł chybiony to proszę o usuniecie tematu. Niby podobny istnieje "Ciekawe, Cultowe, Brzydkie Felgi" ale ja mam inną propozycję.
Od zawsze mamy dylematy odnośnie zmiany felg. 15', 16' ... 19"??? Która będzie pasować i wogule nigdy nie można się zdecydować, a narzędzia dopasowujące różne modele felg do samochodów dostępne w necie są żałosne. A wertowanie działu nasze auta żeby znaleźć jakieś foto konkretnych felg to życia nam zabraknie
ZASADY
Dlatego proponuję:Rozpoczynamy galerię zdjęć naszych aut, aut kolegów i innych znajomych z neta ze skupieniem się na pokazanie felg na których auto stoi, według następujących zasad:
1) Galeria dotyczy golfa MK1, MK2, MK3, MK4, MK5, MK6
2) Wklejamy zdjęcia autka, tak, aby felgi (przód i tył) były w miarę dobrze widoczne.
3) Mogą to być cudze/zaobserwowane autka. Mogą być zdjęcia z neta ale z zachowaniem zasad z punktu 6 bo po co nam zdjęcia felg których i tak nie kupimy bo nie znamy modelu ani producenta?
4) Żadnych dyskusji
5) Wklejamy nie więcej niż 3 fotki.
6) Piszemy dodatkowe informacje:
- firma i model felgi
- rozmiar felgi
- szerokość felgi (jeśli znam)
- parametry opony (jeśli znam)
- jakie obniżenie (np. std albo 60/40) czy/jakie są użyte dystanse.
- ile zapłaciłam/łem (jeśli chcę/mogę się pochwalić)
- gdzie kupiłam/łem (jeśli chcę/mogę zarekomendować sprzedawcę)
- springi eibach 35/35
Ostatnio zmieniony śr sie 13, 2008 10:10 przez roboform550, łącznie zmieniany 5 razy.
-Tato czy ten samochód jest zepsuty ???
-Nie synku.... to Diesel.....
Instalacje LPG
http://www.dar-gaz.net
-Nie synku.... to Diesel.....
Instalacje LPG
http://www.dar-gaz.net
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Felgi S-line
Rozmiar: 18"
Szerokośc: 8"
ET: 35
Cena 2100zł nowe/ Kupowane w Tarnowie u Tokarza.
Opony:
225/40/18 Coni Sport Contact 2
Zawias seria ale przy załadowanym na maxa nic nigdzie nie obciera! Jednym słowem, fele wchodze bez problemu
Rozmiar: 18"
Szerokośc: 8"
ET: 35
Cena 2100zł nowe/ Kupowane w Tarnowie u Tokarza.
Opony:
225/40/18 Coni Sport Contact 2
Zawias seria ale przy załadowanym na maxa nic nigdzie nie obciera! Jednym słowem, fele wchodze bez problemu
Ostatnio zmieniony czw sie 14, 2008 22:54 przez lolo_golf, łącznie zmieniany 1 raz.
Ostatnio zmieniony czw sie 14, 2008 23:51 przez mahoo, łącznie zmieniany 2 razy.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2219443 - mój kopciuch @168KM/402Nm Dynosoft
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- GrizLLy
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
RH CUP 15"
Przód: 7" ET50 + dystans 1cm opona 195/50
Tył: 8" ET45 opona 195/50
Z przodu -40 jakoś a z tyłu z -200 od serii cieżko powiedzieć
Przód: 7" ET50 + dystans 1cm opona 195/50
Tył: 8" ET45 opona 195/50
Z przodu -40 jakoś a z tyłu z -200 od serii cieżko powiedzieć
Ostatnio zmieniony wt sie 26, 2008 00:26 przez GrizLLy, łącznie zmieniany 2 razy.